Kızlarr merhaba günaydın esimle aramdaki problemi biliyosunuz anlatmıştım size esim Persembe gunu ben temizlik yaparken bana yardım etti duvar sildi evi sildi cocuklarla ilgilendi ve size bahsettiğim arkadası aradı tekrar dısarı cagırdı buluşalım diye bahsettiğim kadında aradı tabi her zaman ki bahane iş eşimde ben bugunumu hanıma ayırdım ona yardım edıyorum temizlik yapıyorum dedi dünde birlikte cam hatta o camları sildi ve perdeleri yıkayıp astı ben iki gündür hayretler içerisindeyim ve o kadar cagırıp atamalarına ragmen gitmiyo ve ben bugunumu hanıma ayırıyorum hatunumlayım müsait degilim diyip kapatıyo kı üstelik bundan önce çayını bile ayağına isteyen biriydi karışmadı hiçbir seye anlayamadım acaba bosanıcam dediğim için kendını mı düzeltmeye calısıyo yeniden güvenimi kazanmaya falan mı calısıyo yoksa uzatacagımı bildiği için mi yapıyo daha fazla üstüne gitmesinler diye mi aradıklarında kızıyo aksam aksam aranmaz diyo gündüz arıyolarmıs sabahın köründe aranmaz diyo hatta dün aksam beni bekledi uyumak için bende giyindim süslendim gelip yataga yattım ve hemen uyudum hiç taviz vermedim eger kendini düzeltıyosa bile benim tamamen buna inanmam onların eşimi aramaması lazım ama acaba haksızlık mı yapıyorum abartıyor muyum diye dusunuyorum sonra aklıma gelince az bile yapıyorum hakettı dıyorum sizce haksız mıyım beter olsun 😠😠😣😣😣😈😈😈😈