Emna_1903 Bebeginiz de en cok sevdiğiniz bir huy ( Evlat herseyini cok seviyoruz tabiki ama en cok hosunuza giden huyu nedir ? )
Eceoyku Emna_1903 uyurken ki masumluğu bir de sabah uyanınca çok şeker oluyo maşallah o 😊 diğer kalan vakitlerde sınırlı huysuz olursa o gün çok zor oluyo 3 aylık olacağız 💞
izmirliannee Emna_1903 emerken gözlerimin içine bakmasi ❤❤ sütüm az geliyor keşke iki sene emzirebilsem
Ejderhahavva Emna_1903 akşam kendi kendine uyuması gündüzde kendi kendine oynaması 👌😘masallah diyim 🤣
anne15 Emna_1903 benimki daha çok minik 27 günlük 🥰😂 uykusunda meme emer gibi yapmasına bayılıyorum 🥰🥰🥰😍😍😍🌍🧿
Merve Emna_1903 ayy sevmediğim hiç bir huyu yok aşığım aşık 🥰 baktıkça sevdikçe gözlerim doluyor. ❤️ Sağlıkla büyüsün yavrularımız
Ece_cavus2019 Sabah uykudan uyandığı gibi kıkır kıkır gülmesi cıldırıyorum çok tatlı oluyor uyku sersemigi diye bişey yok bizde 💗💗💗
Anayimben1 Emna_1903 söylemeden gelip öpmesi, özür diliyor gibi masum masum bakması, getirir misin verir misin dediğimde hemen getirip vermesi