Akbasinci Kızlar oğlumun saçlarını makina ile kısalttım jiletle kazımadım gürleşme olurmu yani bir fark olurmu bebek saçı cok dökülüyor du 😕 birde ne kadar sürede uzar acaba bilgisi olan var mı
Rumeysa6774 Akbasinci canım valla saç kazıtmakla saç gürlesme olmuyormuş araştırdım ve sen kazımamış kısaltmışsın hiçbir fark olmaz 🙏 seyrek veya düz saç doğustan gelen özellik
CemreKerem35 Akbasinci bebeklerin saçı çok çabuk uzuyor . Oğlumun 7 aylıkken saçlarını kazidik gurlesme olmadı daha sonra da 2 3 kere kisalttik hala aynı ekstra bir gurlesme olmadı bizde .
Akbasinci Rumeysa6774 kazıdık ama ustura ile değil saç traş makinesi ile kazıdım dökülüyor du saçı o yüzden kazıdım doğduğu zaman aşırı saçı vardı
Akbasinci CemreKerem35 Rumeysa6774 Bebekken böyle di dökülüyor du ana saçı hiç kalmadı ağzımıza burnumuza giriyo du tekrar böyle olsun istiyorum
Akbasinci CemreKerem35 ben gürleşssin diye yapmadım da çok saçı dökülüyor du oğlumun o yüzden makina ile kazıdık 7 ay sonra doğum günü uzarmı o zamana kadar
Rumeysa6774 Akbasinci oy maşallah maşallah Allah nazardan korusun seni küçük beyy 🎈ana saçı buysa uzar canım inşallah