Melegimsin Arkadaşlar doktorum alerjiden şüphelendi kakasinda kan vardı diye ama test yapmadi 6.ayından küçük olduğu için yanıltır bizi dedi bu mamayı verdi ama üstünde diyet mamasi yazıyo kilo alma sıkıntımız vardı kilo aldırmaz demi
Eslina16 Melegimsin benim kızımada vermişti doktor ama kızım asla içmedi. Vanilya şurubu elma suyu pekmez koydum yinede içmedi en son açlıktan ağlama krizene girince mecbur eski mamasını verdiz çocuk susutu. Başka doktora gittim oda smilac maması var %10 süt geri kalanı hidrolize edilmiş onu içiyor ama hala mukusulu ve koyu yeşil kakası. Virüs olayı bitseydi iyi bir doktora götürmeyi düşünüyorum
Deletedmom277 Melegimsin Kilo alımı bebekten bebeğe değişir. Alerjen gıdayı kesince bebek kilo almaya başlar ama genellikle alerjik bebeklerin kilo alımı azdır. Kuzenimin kızı da alerji maması içti ama baya kiloluydu
Melegimsin asyamoms malesef canim sütüm yok sadece mamayla besleniyor doktor da dedi alması biraz zaman alır dedi off npcam bilmiyorum kesin alerji konulmadi sadece şüpheden dolayı denemelik kullan dedi
MaviNil Melegimsin Alerjik bir bebekse kilo alması zaten yavaş olur. Eğer bebeğiniz sadece mama ile besleniyorsa onun için özel olan mama harici beslenmesi zaten doğru değil. Bebeğinizin alması gereken her türlü vitamin ve mineraller o mamanın içinde
Melegimsin MaviNil Alerji suphemiz var canim doktor mamaya ilk gece vermemi söyledi zaten denemelik verdi mamayı kesin teşhis koyulmadi
Melegimsin Deletedmom277 peki hangi mamayı kullaniyodu biliyomusunuz birde ek gıda tariflerini biliyosanız paylasabilirmsnz
Melegimsin Eslina16 kakasinda kan varmi peki bizimkinde tek belirtisi kakada kan testte yapılmadı malum durumlardan ötürü bende ilk defa bugün kullanıcam bebeğim bu mamaları zorla içiyodu bu mamayı içeceğini hiç sanmiyorum
HamzasMomy Melegimsin inşaAllah sorunsuz içer ama icmezse doktorunuz danisip gerçi bebeğiniz tam kaç aylık bilmiyorum ama biraz tatlandırıcı mesela pekmez koyup vermeyi deneyebilirsiniz.
Eslina16 Melegimsin kan ilacı verdikten sonra kakada kan gördük. Bizde ortalık durulsun deri testi yaprıcaz. Bebeğinizin kilo alımı nasıl bizim alerjiden dolayı kilo alımı durdu
Melegimsin HamzasMomy zaten doktorum pekmezle başla dedi canim ama benim bebegim normal mamaları zor içiyor
HamzasMomy Melegimsin yok canım çok şükür. En. Korktuğum şeylerden biriydi alerji. Alerjisi olan bebeklere çocuklara çok üzülürüm hep. Bizim kusmamiz vardı daha emer emmez mamayi içer içmez çıkıyordu. Bizde ondan çok çektik. Hergun 5 defa falan üstünü değiştiriyordum. Çok şükür geçti. Rabbim cümlesinin şifasını versin
Melegimsin Eslina16 kilo alımı azdı canim ama bu ay smaya başladım ayda 700 gr almış ve çok güzel bi kilo bizim için bizde vegaferon kullaniyoruz o kan yapmış olabilr mi ya cnku alerji için başka belirti yok bizde sadece kakada kan doktor da bu mamayı verdi işte kilo aldrmiyo diyolar napcam bilmiyorum
gultamr Bende yeni başladım bu mamaya bizim test sonucumuz 10 güne belli olacak o zaman a kadar bizde bu mamayı kullanıcaz Benimde ogluşum çok az içiyor bu mamayı sevmedi kilo alımıda durdu ne yazıkki 🤦♀️