Umuttt Kiviefe bende simdi bu konuyla.ilgili post acicaktimm 😁 android box var akilli uydu onu arastiryorum simdi sizde etrafiniza sorun biseybogrenirseninz banada yazin lutfen 🙏😊
Umuttt Kiviefe senin televizyon nasil.bzimki kendinden uydulu zaten ama internete bagnlmiyo android box var onu tvye bagkiyosun interbete giriyosun netfilx youtube ye giriyosun.oyun oynuyosun telefonude yanstabiliyosun
Omurbuglem Kiviefe eger tv den memnunsan sırf nete netflxe girmiyo degiştirceksen gerk yk cnm bi cihaz var bz onu aldık hem nete baglanıo hem netfx hem youtube hersey yani kücücük bi kutu tv baglıosun
[silindi] Kiviefe Beko kullanıyorum ama gerisini bilmiyorum 4 yıldır çok memnunum servisinden daha çok memnunum
Busraa15 Yavuzuannesi2012 bizde Arçelik kullanıyoruz ama netfilixe bağlanmıyor hangi modelini kullanıyorsunuz
Busraa15 Yavuzuannesi2012 bizim de ultra HD ama Arçelik’ten desteğini çekmiş Netflix o yüzden uygulaması bile yok
Arasannesi Kiviefe phılıps ambilight kullanıyoruz ınternetle herseye baglanabılıyosun netfılıx de kullanıyoruz cok mumnunum gpruntu ses kalıtesı.zaten 3 boyutlu havası vermek ıcın yanlarda goruntuye gore degısen led ışıkları var tam bır evde sınema tv si