Kalp26 Kelesoglan walla benımki hem emzirirken ve mama yerken baslıyor aglamaya sancılanıyor gibi geliyor bana
Haticemree Mehtapsercee bbenm bebegm de 44 günlük anne sutu veryrm ayni zamnda mama 60 cc veryrm ama hep eli ağzında acaba 60 azmı geliyodur?
Arasmertinannesi Kalp26 atak haftasında son günleri galiba 🤷♀️ 5 saat aç durduğunu biliyorum ben ve ağlıyor sürekli hiç bir şekilde kabul etmiyor susmuyor
Kalp26 Arasmertinannesi muz yedım ondan olabilirmi die dusunmeye basladım artık dün artık çaresiz kaldım mama yemiyor daha dogrusu yiyemiyor agrı giriyor aglamaya basliyor🥺
Arasmertinannesi Kalp26 Bende öyle sandım ama bu zamanlarda sancılar başlayabilir diye duydum. Hiç bir türlü rahat değil çünkü 🤷♀️
Zeynepinannesii Kalp26 aynen gazdan olabilir ben ilk uyandıktan sonra kucağıma alıyorum sırtını oksuyorum altını değiştiriyorum öyle mamasını yediriyorum
Melmus Emirasaf_e 1 aylikkrn ne kadar veriodinuz kac saatte acaba benim kizim 27 gunluk 60 vermye calisiyorumm hata mi yapiyorum ve uzuluorum yemedigi icin en fazla 45 icio ozamam normal mi ictigi bosami stres yapiyorum ama kilosu nasildi bebeginiz. Yemiyor diye uzuluyordum
Nesoooolera Melmus canim bebek aylarina göre vermek gereken mama miktarları internette çıkıyor 27 günlük için 60 CC normal bence bende o sıralar öyle veriyordum
Nesoooolera Kalp26 3,4 saatte 120cc veeiyoeum bende emiyor ama çok değil sütüm sanki hangi marka mamaları veriyorsunuz kızlar bebeklerin kilo alımları nasıl
Emmosch Benim bebeğimde 2,5 aylık,meme ve mama şeklinde gidiyorduk artık mamayı kesinlikle almıyor,memeden de ne kadar geliyor bilmiyorum sanki hep açmış gibi geliyor bana ama ağlamıyor,mama verince diliyle ittiriyor kesinlikle içiremiyorum