Eflalhumeyra Merhaba arkadaşlar iki buçuk aylık kozım var anne sütü artı mama alıyo sma kullanıyoruz 3-4 günde kaka yapmıyo fitil yaptım yapıyo rahatlıyo bu durum normal mi
Defnedilan34 Eflalhumeyra sma mama kabız yapar çoğu bebeğe mama yediği için kaka yapmaması normal ama sürekli fitil atma hergun 1 çay hakiki zeytin yağı verebilirsin benim bebeğim 5 aylık hala kabız olduğunda öyle yaparım
Nazlicicegim Eflalhumeyra Her mama her bebeğe iyi gelmez birine iyi gelen mama size iyi gelmeyebilir. Ayrıca bebeklerde ilk 3 ay sindirim sistemi sorunları sık görülür.
AreninAnnesi7301 Eflalhumeyra Fitil e alışması iyi değil bence.. günde 1 çay kaşığı zeytinyağı verseniz yada mama sina atsanız bu sorun çözülür bi tanıdık da yaptı aynısını çocuk fitil siz kaka yapmıyordu yani onun için dedim
barlas2020 1 haftaya kadar yapmamasi normalmiş. Benim oglumda anne sütü+mama aliyor. Bizmde 5 gun yapmadi saglik ocagina gittim fitil yazdilar. Yarinda kakasini yapmazsa fitili kullan dediler. Aksaminda oglum kendisi yapti
Busra33 Eczane eşime çok zorda kalmadıkca vermeyin hiç birşey çünkü vücut ona alışır birakin kendi yapmaya alissin ikinmasi bile faydalı kasları gelişiyor demiş