sumeyyez Kızlar Doğumdan sonra sırtınız da ya da başka bi buna benzer ağrınız oldumu normal Doğum yaptım öncesinde hiç ağrım olmazdı böyle ama şimdilerde aşırı derecede sırt ağrım oluyor böyle felaket bi batma
Bgmbgmbgm sumeyyez epidural vurulmuştum tam o kısım ağrıyor omurgamda.ç çok ayakta kaldığımda filan..
Deletedmom212 sumeyyez canım gece gündüz sürekli emziriyoruz çok dik oturmuyoruz onlar cok etkiliolar ağroyı gerçekten. Çok gecmis olsun
imgesi sumeyyez ben sezeryan dogum yaptm bel agrim var ya dun aksamdan beri agrio naocam bilmiom ama normal dogumda nie bel agrirki
betus_6006 sumeyyez sezaryan doğum yaptım eğilip bir şeyler yapınca daha doğrulamıyorum sırt ve bel ağrısından 🤷♀️
betus_6006 Bgmbgmbgm bende epidural istedim ama uyuşmadığı için genel oldum. Hala iğnenin yeri ağrıyor, belimde batma oluyor. Ne zaman geçer acaba ya da böyle devam mı edecek 😑 41 gün oldu doğum yapalı
nslhnsrnpnr sumeyyez aynısı bende oluyor sağ tarafımda sanki iğne batırıyorlar kramp gibi kas sıkışması gibi bir nokta sadece spinaldan sonra oldu bilmiyorum dokununca bile acıyor deli etti beni