Fatos11_03 Bebeğim pişik oldu halbuki pişik kremi yerine saf zeytinyağı kullanıyorum nasıl geçirebilirim?
Deletedmom413 Fatos11_03 Zeytinyagina pudra katip krem haline getirebilirsnz Yada elinizde hametan varsa pisik kremi varsa kullanin Sade zeytinyagi pisige iyi gelmiyor
neyzen15 Deletedmom413 Fatos11_03 zeytinyağının asit oranı yüksek diye biliyorum bi doktor söylemişti tahriş etmiş olabilir bazı bebeklerde reaksiyon verebiliyormuş bepanthol çok iyi bence bir müddet pamuğu ıslatıp silin be pişik kremi kullanın
TalentedMom Fatos11_03 zeytinyağı asit içerdiği için pişiği arttırabilir kantoron yağını dene istersen mustela pişik kremi kullanıyorum ben içinde kimyasal bileşen yok memnunum onu deneyebilirsin
Asafeymeninannesi Fatos11_03 Zeytinyağı asit içerdiği için pişiği daha fazla azdırabilir. Isıtıp soğuttuktan sonra kullanmanız daha iyi olur Doğduğu günden şu yana penaten kullanıyorum fazlasıyla memnunum, tavsiye ederim ✨
Deletedmom413 neyzen15 Aynen biliyorum canim da pudrayla karistirinca pisige iyi geliyor Sade kullaninca artiriyor Surekli kullanim yanlis tabiki Pisik kremi olarak kullanilmamali
neyzen15 Deletedmom413 pudra zaten önerilmiyor bence ikisni de bırakın pişik kremi kullanın derim tabii siz bilirsiniz yine de öneri benim ki🤷🏻♀️