Denizoglum Koza hic duymadim 6 aylik olucaz kmse oyle bisey de demedi ne cevremdekiler ne de doktorumiz
Koza Denizoglum belki sizde görülmemiştir bende daha doktora gidemedim belki bilen vardır diye yazmıştım. Internette okudum da
Deletedmom245 Sanırım şeyden bahsediyorsunuz, pipinin ucunu açmak, yani her alt değiştirmede yapın ki yapışmasın diyen doktorlar var ondan bahsediyorsunuz sanırım
Koza Deletedmom245 evet ondan bahsediyorum, oğlum sünnet oldu şimdi 6 aylık ama son 1 aydır içeriye gömülme çok oluyor yaşayan anne var mı, neler yapılır diye sormuştum.
idil1990 Koza asiri tombik olan bebeklerde pipi gomulmesinde kasiga yapiliyor onumu diyorsunuz pipiye kimsenin yaptigini sanmiyorum 😂😅
Aysu2626 Koza sünnet mi oldu bnm oğlum sünnet oldu yapışmıştı bildiğin mastürbasyon gibi aşağı yukarı yapıyosun her bezi açtğmda yaptm doktor günde beş altı kere yap demşti
Koza Aysu2626 evet bayağı oldu olalı ama 1 aydır bu durumla karşılaşıyorum rengi de sanki değişti gibime geldi bilemedim de pek o yüzden sormak istedim. Peki fark oluyor mu?
deletedmom763 Koza sünnet mi? Bnm oğlum biraz tombik ve sünnet olduktan sonra çok içe gömüldü hiç gözükmüyor … sünneti yapan doktor altını değiştirirken arada sırada pipi etrafına hafif bastır gömüldüğü yerden çıksın demişti arada yapıyorum ama yapınca hemen üstüme işiyor haylaz 🙄🙄🙄
Koza deletedmom763 :) ben de hemen çiş yapmadan biraz yapıyorum ama hala oluyor geçiyor mu acaba merak ettim de
deletedmom763 Koza aklıma geldikçe yaptım canım … hepimizin kocası babası sünnetli hangisinin şeyi yapışık ki 😂 çok şapmadım geçiyor yavaş yavaş