Elifnaz00 Sütüm inanılmaz azaldı mama vermek zorunda kaldım ne yapmam gerek en hızlı en etkili süt yapan ne var
AyPars Boza Bulgur pilavı Soğan - sarımsak sütlü tatlılar dereotu gece uyanıp su içmek Humana (kimyon Rezene çayı)👍🏻
Burcugk Benimde sütüm azalmıştı cumadan beri 4 gündür sağıyorum damla damla geliyordu. O günden beri kuru börülce salatası yiyorum içine bol dereotu koyup, dereotunu her öğünde yemeye çalışıyorum. Her yemeğe kimyon ekiyorum. Bol bol da su içiyorum çok şükür bugün daha iyi geldi sütüm. Su 2litrenin altına düşmeyin. Stres yapmayın diyemem ben kendimi kahrettim cumadan beri ama siz sakin kalmaya çalışın🙏🏼
Boncuuk26 Elifnaz00 helva petibör bisküvi boza yeşil sogan bulgur sutlaç kimyon her yemeğine koy canım gaz içinde birebir humananın süt yapan çaylarıda baya etkili ve tabiki cok su iç
Elymsk97 Canım kuru dutu içine dut pekmezi katarak kaynat ve günde 2 3 bardak iç maşallah çok güzel süt yapıyor faydasını gören çok kişi duydum dene istersen rabbim sütünü bereketlendirsin
Geheimnis Onuüzen yiyemem.Nulgur pilvo aşığı olmamam rğmen 3 aydır bir kere bile yemedim.Kısır yemiştim bir kere offf feci yaptı oğlum zaten gazlı.Süt olan tatlıliları bile zar zor yiyorum.Kahve seviyorum içiyorum 2-3 günde 1 çay çikolata da etkiliyormuş çok gazı.Dereot yiyorum.Çiğ sebze de yapar dediler gaz.sütüm var şükür ama biraz daha arttırmak için başka ne öneri var gaz yapmasın ama? Soğan sarımsak bende gaz yapar
kubraer Elifnaz00 tahin pekmez karisimi. Hemen artırıyor tavsiye ederim. Su dereotu tahin helvasi bunlar da güzel sut yapar