Eliff112 Merhaba sevgili anneler.. 5 gun sonra 3 aylik olacagiz ve rota aşısı icin gunumuz gelmis olacak. Rota asisi ucretli biliyorsunuz. Aranizda yaptiran var mi ya da yaptiracak olan. Yaptirmayanlar da gerekcesiyle yazarsa cok sevinirim
idil1990 Eliff112 yirmi gun once yaptirdik 310 tl ydi. Yakalanmama ihtimalide var ama riske girmeye gerek gormedigim icin yaptirdim parayla olcak is olsun yeterki cunku bazi bebek ve cocuklar cok agir gecirebikiyor butceniz varsa ben yaptirin derim. Giden 300 liraniz olsun 😊
denizanne1708 Eliff112 3. Ve 5. aylarda yapılıyor oğlum şuan 8 aylık ben ikisini de yaptırdım iyi olanı rotarix ben 280 liraya yaptırmıştım. Riske atmaya gerek yok diye düşündüm Çünkü bebekler rota virüsüne çok çabuk yakalanabiliyor yine olacak ama ağır atlatmayacak en azından giden para olsun hastaneye vereceğime aşıya veririm diye düşünüp yaptırmayı tercih ettim. 🤷🏼♀️
Kvsryld 10 gün sonra ben de yaptıracağım. Yeğenlerime kardeşim yaptırmadı bilmiyordu bu kadar yaygın değildi. Yönlendiren olmadı. Çok ağır atlattılar. Yakalansa bile daha hafif atlatır en azından.
Eliff112 Tesekkurler kizlar yaptirmayi dusunuyordum zaten ama etrafimda cok fazla yaptirmayan vardi. Fikir almak istemistim. Zaten yaptirmayip bu hastaligi gecirenler de cok pisman . Giden para olsun cocuklarimiza bisey olmasin da yeter ki :)cok teşekkürler