Dorukcummmmm Evet tam 4+15 aylıgız çok şükür 💙 sizler zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz? uykularınız nasıl? ek gıdaya tadımlara geçtiniz mi? VS vs hadi bebeginizle neler yaşadığınızı anlatır mısınız 💙🤱🤱
Dorukcummmmm Dorukcummmmm mesela bizim uykularımız 20 dk 40 dk ile degişiyor fazla bir dakika uyumuyor Artık memede iken kendini atmaya başladı ama şarkı söylereek yada ellerimle havada dikkatini çekmeye çalışıyorum memeden atmasın kendisini die ama Bi yere kadar oluyo bu tabi ki 🤦♀️ Memede de uyumuyo açıkcası uyuturken çok sıkıntı çekiyoruz artık nasıl uyutıcagımı bilemez hale geldim umarım bu günler geçecektir.. 😣 Devamlı olarak kucak istiyoruz Dönmeye başlıyoruz tam dönemiyoruz tabi ki de Daha çok tatlı olmaya başladık bide 💙😂😂🍼🎐
Meliselis Dorukcummmmm uyutmak bizim için de sıkıntı artık inatla uykuya direniyor ve hemn uyanıyor mesela uyandıktan 1.5 saat sonra hemn geri uyumak istiyor erken kalktığı için günüm onu uyumakla gciyor 5 uyku fln yapıyor eğer 5.i uykuyu uyumzsa çok eziyet ediyor uyku aralıkları ne zaman açılacak bilmiyorum
Drindniz Ek gıda için çok erken değil mi canım bizim alerjimiz var zaten 1 aylıkken ortaya çıktı sadece emiyor bebeğim benim cesaretim yok daha
Dorukcummmmm Drindniz alerjiniz varsa çizgiden çıkmamak gerek biz Bi kaşık ayran vermeye çalışıyorum mesela tabiki ek gıda tam anlamıyla sayılmaz yanlış ifade etmiş olabilirim
mihrosum Yarım saat 40 dk arası gunduz uykularınız. Ek gıda yok gecmeyıde dusunmuyorum. Bagırsaklarını zorlamaya gerek yok. Heer seyın bir zamanı var zaten🥰
Meliselis Merhaba bizde 4+14 günlüğüz bgn daha geçmeyi düşünmüyorum 5.ayın sonlarına doğru tadımlara bşlyblrm
Meliselis Eceozdemir18 nasıl uzatcaz bilmiyorum ya 1.5 saat sonra tekrar uyumak istiyor gün içinde 5 uyku yapıyor siz ne durumdasınız
Dorukcummmmm Meliselis bizde öyleyiz hem uyumak istiyor Bi buçuk saat sonra hemde hemen uyanıyor direniyor iki haftadır kesinlikle direndi bagırdı uyku pozisyona geçtigimizi zaman bende zorlamadım şimdi kundak yapıyorum bırakmşıtık yeniden uyutmak için başladım bakalım bunu da ne zamann redddedecek🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 4.ay atagı diyorlar genelde 5 te düzelir miş dört gözle zaman geçsin istiyorum 🤷♂️🤦♀️
Eceozdemir18 Meliselis valla bizinkide o civarda uyku yapıyor ve çok kısa uyuyor bazen uyutup odadan çıkıyorum 5 dakka sonra baktığımda uyanmış oluyor bazen yarim saat anca uyuyor. Çok düzensiz emerek uyuyor bazen zorla ayağımda uyutuyorum çok zor bu ara çok huysuz bide diş çıkaracak sanırım 4 ay 23 gunluguz erken ama çok kasıyor bugün ufacık bir şey gördüm gibi geldi