Merve Meryem12 2 güncük yasak 😂 tamamen gelmedi yani. Evde de güzel ya çok şükür bebeğim iyiki var vakit güzel geçiyor 🥰
Ikrazumra19 Meryem12 keske gelmeseydi diyorum 2 haftada yayilcak virus 2 saatte yayildi gitti millet 2 gun evindeki ile idare edemedi valla helal olsun 1 aydir bosuna evde oturuyoruz
Ejderhahavva Meryem12 ya şöyle soylıyım evde hayat güzel geciyorda oğlum dışardan mahrum bi tek o konuda üzülüyorum kendim için değilde sokakta koşup oynama zamanları ama malesef evdeyiz …hava güzel olunca balkona çıkarıyorum deli oluyor 😢o kadar heves ediyor ne bilim yinde Rabbim sağlık versin
Meryem12 Merve lafın gelişi 😅 ya valla bu işin sonu ne olcak çok merak ediyorum insallah hayırlısı ile bitsin artık 🤲
Yusuffbebekk En başından olmalıydı , göz göre-göre rakamların artmasımı lazımıydı bazı insanlar anlamıyordu Ev’den çıkmamayı tatil algıladılar bazıları Rabbim bizi cocuklarımızı korusun.. inşallah uzamaz artik ölümler olmaz bulaşan çıkmaz, 😑
Yusuffbebekk Meryem12 ben türkiyede değilim şu an Bulgaristandayım ama burdan çok türkiye için sıkılıyorum..😥😥
Meryem12 Ejderhahavva neyse vardır bunda da bir hayır Allah’a bol bol dua edelim suanlik yapacak pek bişi yok 😏 rabbim tez zamanda bu vurisi kaldırır inşallah 😶
dileek_g Biz 1 aydır evden çıkamıyoruz çoktan çıkma yasağı gelmişti, çıkmak için bile belge doldurmamız gerekiyor polisler çevirirse göstermek için oda sadece alışveriş, eczane veya hastane için ve bide sadece evin etrafında 1 saat dolaşabiliriz
dileek_g Meryem12 Ben yurt dışındayım canım fransada ama ceza olduğu halde dinleyen fazla yok tabi maalesef