Fiona Fethiiyee benim bebeğim 4 aylık. Aynı şekilde kafa bölgesi sıcak ancak ateş normal. Doktoruna sormuştum sorun yok anlamlı değil demişti🤷🏻♀️
Yazilimcianne Fethiiyee ah acısız sızısız çıksın biran önce bizimki de alt köpek dişleri çıkarıyor. Bende size bir şey sormak istiyorum acaba uyuturken kafası terliyor mu? Gece uykusuna geçerken bazen kafası su içinde kalıyor kızımın
Fethiiyee Yazilimcianne evet bazen terliyor ama uyku tulumu yuzunden ensesi her gece terliyor malesef. Tulumu mecbur giydiriyorum cunku üstünü anında açıyor hep
Ediss Bizde de ara ara oldu bu donemde 15 aylik bu arada kizimda hatta cok terliyordu. Disi cikti yeni ondandi herhalde diye dusunuyorum. Ustuste cikti birde
Yazilimcianne Fethiiyee bizde öyleyiz. Tulumsuz mümkün değil yatıramam çok dönüyor gece boyunca. Çok teşekkürler yanıtınız için
Cmnalp Fethiiyee bizim da birkaç gün önce öyleydi dişi patlattı diş ateş yapmaz ama kafası kulakları sıcaktı
Evremmerve Fethiiyee bebekler emerken uyurken yatarken çok fazla sıcak olabilirmiş kafaları bu işlemler onlar için büyük enerji gerektiren durumlarmış ama benim.kizimin kafası her daim sıcak ve şıpır şıpır ter akar doktor normal durum olduğunu belirtti
Evremmerve Fethiiyee sorunuzu 19 saat sonra görmem 😒 genelde ben farknettigim an sıcaklığı hemen ölçüm yaparım 37 üzerindeyse soyarım ıslak mendille silerim vücudunu düşmezse duşa sokarım 38olursada calpole basvururum
Fethiiyee Evremmerve dun geceden beri atesi var 🥺 Fitil verip dusuruyorum soguk kompres yaptim simdi 37.5 oldu. Bi iki saate yine çıkmaz insallah ☹️