Tas67 2 ay sonra ek Gıdaya geçeceğiz inşallah 🤲🏼 Mama sandalyesi önerisi olan var mı? Ama çok pahalı olmasın en fazla 200 verebilirim 🤷🏼♀️
Myagz Tas67 İkea kesinlikle. Oğlum biraz toplu bi bebek bi de aşırı hareketli başka sandalye olsa eminim yerlerden toplardım çok sağlam
Ygtek Tas67 ikea kesinlikle. Oğlum öyle bir kendini atıyor ki otururken iyiki bunu almışız dedik. Oturma minderi sayesinde kafasını geri attığında kafasını vurmamış oluyor. Çok sağlam tavsiye ederim. Benim oğlum düşmediyse kimsenin ki düşmez herhalde😂
Ayse44 Tas67 civilden bakabilirsin canim indirimde suan 60 tl ve cok guzel biz kullaniyoruz cok memnunuz
Tas67 Yasmncvk06 memnun musunuz? Bazılarından bebekler düşüyormuş pek bilgim yok araştırmaya yeni başladım
Yasmncvk06 Tas67 bebegım daha 2aylık oturmadı henuz ben erken aldım 😀 arkadasımla beraber aldık onunkı 8aylık gayettw memnun bence 200tl cok fazla vermeyın boşuna 😀
Tas67 Yasmncvk06 internetten bakıyorum 150 den aşağı yok 🤦🏽♀️ BİM’e gelirse inşallah bende bakayım sağolun 🙏🏼
Myagz Tas67 destek minderiyle aldık çok güzel bence ama aldıktan sonra dedim az kullanılmış bulunup ikinci el de alınabilirmiş çünkü bi arkadaşım çocuğu beş yaşında hala sapasağlam
Busra33 Bende a101 den aldım çok iyi malzemesi sağlam ve kullanışlı öneririm veyada civilde indirim vardı onada bakabilirsiniz
ymn2019 E bebekten aldık 72 TL artı 20 TL minderi onundede renkli çevirmeli oyuncağı var gayet kullanisli bence
Umik İKEA’nın mama sandalyesi çok iyi temizlemesi çok güzel ve kullanışlı ayrıca 100 tl şok A101 ve BİM’e geliyor ama ikea kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum