Rengin kizlar oldum olası burnumun üstünde gözenekleri çok belirgin 30 yaşındayım adam akilli bir cilt bakımı da yaptirmadim. Xiaomi nin vakumlu yüz temizleme cihazını aldım onu denicem de bu gozenekleri küçülmeye bir öneriniz var mı acaba?
NaimeYilmaz Rengin Denedikten sonra tecrubelerinizi aktarır mısınız? Ben de çok merak ediyorum onu. ☺️
Gizemensar Rengin tonik al canım yuzunu her temizlediginde dustan cıkınca sur kçültrüyor ama düzenli kullan
Mayisbebesi Rengin la Roche posay in gözenek sıkılaştırıcı toniğini tavsiye ederim..acayip etkili. Bir iki kutu alıp kullan mutlaka etki eder.
Sakura-chan Rengin coy kozmetik gözenek sıkılaştırıcı alabilirsin. Düzenli kullanırsan acaip etkisi var
Rengin NaimeYilmaz naime hanim selamlar urun geldi. Cok fazla deneyemedim ama işe yarayacak gibi şarjı çok azdı tabi çatladım için meraktan deneyeyim diye 😂 az şarjla ve gozenekler yumusamadan bile azıcık çekti yağı kiri. Banyo sonrası daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum.
Rengin NaimeYilmaz hayır yapmadı ama dediğim gibi şarjı çok azdı tam dolunca belki 2 ya da 3. Seviyede yapabilir öyle söylüyorlar çünkü 🤷♀️
Rengin NaimeYilmaz aynen bide yukarı doğru yapın diyorlar yer yercekiminin tersine. Markaya güvendiğim için aldım fiyati da bilinmedik markalara göre daha iyiydi yani bilmediğim bir markaya o parayı vereceksem 50 60 daha verip iyisini alayim dedim ama tabi kullandıkça daha iyi anlarım nasıl olduğunu yine yazarım size banyo sonrası izlenimlerimi bugün yarın 🤗
Rengin Gizemensar bi ara düzenli kullandım ama çok etki etmedi belki bu cihazla faydalı olur teşekkür ederim 😊