Serimzrk Bebeğimin 1 aylk kontrolde üfürüm duyduğunu söyledi doktorumuz çocuk kalp doktoruna götürcez haftaya başına gelen var mı nasıl bi yol izlendi cevaplarınızı bekliyorum kızlar ❤️
Papatya07 Serimzrk Serimzrk bizede bir aylık kontrolde ufurum dedi hemen cocuk kardiyoloji gittik saatlerce baktilar kalp cikmadi damarla ilgili bisey var dedi sonrada bisey yok dedi doktor. Ogun bugundur aklim orda. Ufurum olan cocukta bile sonradan geciyomus diye duydum
G_ADAN Serimzrk bizede dediler başka bi şehire çocuk kardiyolojisine götürdük. Kalbinse delik varmış ondan kaynaklıymış. 10 çocuktan 8 i albinde delikle doğarmış ve bu en geç 1 yaşuna kadar kapanırmış. Kimi 1. Ayında kimi 1 yaşında. Kalbinde üfürüm de çok normal bişeymiş 1 yaşına kadar müdahele etmiyoruz dedi. Bu zaman zarfında dikkat edeceğin tek şey kilo alımı dedi. Yani kilo alımı durmayavak veya azalmayavak dedi onun dışında 6 ayda bir kontrole getirsen yeterli olur dedi😊
Ipekk Serimzrk kızımdada vardı eko çekildi sıkıntı yok dediler kendiliğinden geçermiş ama eko çektirin mutlaka
Wyz Serimzrk benim kızım ilk doğduğu gun cocuk doktoru kontrole odaya geldi baktı ve üfürüm var dedi ben narkozun etkisiyle pek bisey anlamadim sabah taburcu ermek için başka bi çocuk doktoru geldi ben özellikle hiç bisey söylemedim bakiyim buda soyleyecekmi diye dinler dinlemez bu çocukta üfürüm var kardiyolojiye götürün bi kaç gün sonra dedi bir aylıkken profa göturduk oda hiç biseyi yok ben duymadım varsada düzelmiştir ekoya gerek yok dedi kızım şu an 7 aylık çok şükür kalple ilgili hiç bi sıkıntı yasamadik bu üfürüm çoğu çocukta oluyomuş kendiliğinden geçiyomus içinizi ferah tutun
Retina Serimzrk 2. Ay kontrolunde fark edildi üfürm olduğu şu an 6 aylık henüz kapanmadı.yeğenimdede aynı sorun vardı 1 yaşında kapandı.9. Aylıkken kardıyojiye götürücez tekrar ekg ve eko çekildi.doktor hamileliğin devamı gibi düşün kapanır dedi sıkma canını götür kardiyolojiye için rahat etsin
Zhdsngz Serimzrk biz de 6.5 aylığız geçen hafta söyledi Doktorumuz yarın başka doktora gideceğiz bakalim Hayırlı haberler alırız bizde sizde insallah
Sedaeva Serimzrk 1 aylik kontrolunde bizde de vardi 2inci ay kontrolunde tekrar bakalim dedi doktor cunku cogu bebekte olan bisey ve kendiliginden geciyo dedi.2.ci ay kontrolmzde de biseyi yoktu gecmisti. Cok siknti etmeyin bence gecicektir.