Sarisin Önereceğiniz kitaplar neler? 4 aylık oğluma kitap okumaya başlamak istiyorum kumaş sesli kitaplar düşünüyorum ama araştırma aşamasındayım henüz. Bi de geç mi kaldım yoksa acele mi ediyorum emin değilim sizce?
iremmm Sarisin instagramda minikitapligi kullanıcı adım. Kızım 3,5 aylık onun ve benim kitaplarımızı paylaşıyorum. Belki fikir olur. Ayrıca erken değil ben doğar doğmaz başladım. Şimdi kitap görünce mutlu oluyor. 🤗
miliaris Sarisin smateach’in sesli kitaplari var (ozellikle küçük prens serisi).biz 2 ayliktan beri resimleri gosterip onlari okuyoruz..pearson yayinlarinin kitaplari cok ilgisini cekiyor resimler buyuk ve cok eglenceli..
Lolita Sarisin mini masallar serisini tavsiye ederim Yakamoz çocuk yayın evi büyük kızım onlarla büyüdü.Sim di o severek kardeşine okuyor.
ElifAlya bsk89 bizde 4 aylik olduk bugun tam surda bende bekleyeyim. Belki tecrubeli anneler yardimci olur.
Acemiiiii Ben nerdeyse 2 aylıkkenden beri okuyorum. Birkaç tane masal kitabı aldım. Elbetteki anlamıyor ama olsun konuşuyorum zannedip gülüyor 😂 bi de hareketli seriler çok güzel. Hareketli alışveriş merkezi, hareketli ev, hareketli hayvanat bahçesi. İlerleyen dönemde çocuğunuzun çok ilgisini çeker. Kendi de oynar.
Sarisin Acemiiiii kumaş kitaplar çok az sayfalı oluyo acaba diyorum basit anlatımlı anasınıfı kitapları falan var onlardan mı alsam
Acemiiiii Sarisin brnce olurr. Sesli kitsplsrda güzeş hab hab diyr aldım brn. Renkli, sesli badit cümleli
Alminam Sarisin Hareketli kitaplar var iş bankası yayınlarının onları aldım. Yumuşak kitaplar aldim dışarda çok iyi oluyor. Birkaç yayınevinin daha kitabını aldım simdilik eline alıp bakmaya çalışılıyor
deletedmom1101 Sarisin Fatma hanım büyük ihtimal bebeğiniz siz okurken sıkılacaktır ancak resimleri eğlendirebilir ben oğluma 3 aylıkken başladım büyük boy resimleri iri hikaye kitaplarından kullanıyorum yavaş yavaş dinlemeyi öğreniyor set olarak aldım bir tanesini de ona verdim yırtması buruşturması için büyük keyif alıyor 💕
Sarisin deletedmom1101 hm anladım ben de ilgisini çekmez diye endişe ediyorum tabi erkek çocuğu biraz farklı oluyo kızlara göre 😊 tavsiyeniz için teşekkür ederim bakıcam onlara da 😊❤️