Yagz Kızlar bebegimin süt alerjisi vardı 8.5 Aylık suan yeni diyet açtk aptamil veriyoduk bir haftadır kakası bugun yesil ve kabız zorla yaptı sizce yine alerjisi mi yeniledi yoksa aptamil mamadanmı anlamadm sizde böle olan varmı
Kuzuannesi Yagz mukuslu ise evet. Sadece renginden anlayamazsiniz kaka ve mukus var ise egzema konak herhangi kizariklik belirtisi var ise evet.
Yagz NaimeYilmaz zaten ben kaka postu diye açtm istemeyen girmezse görmez ben sorun olacagını sanmıyorum sonuçta bebek kakası
Yagz HungryWolf öle marka sölemedi canm içinde süt olan herhamgi mama getirin dedi eczanedende bunu almıs eşim biz öle hastanede denemiştik sorun çıkmayınca ben evde vermeye basladm
HungryWolf Yagz bir dene bak bakalim hepmi ictiginde boyle olacak. Mamadanda olabilir tabi biraz gozlemle. Alerjik reaksiyon icin ishal olmali sulu yani yesil mukuslu yapiskan olabilir veya kanli kaka. Karni agriyormu huysuzmu bi gozlemle. Ona gore mama degisirsin.
Yagz HungryWolf Takip edeyim bakalm canm zaten bazen gece sancıdan uyumuyo belki o da mamadandır tşkür ederm🙏