Benanneoldum Artık düşünmeden edemiyorm bunu söylemek o kadar zorki 😭😭 8.5 aylık bebeğim var aşırı derecede sinirli iki elini yumruk yapıp titriyor bagırıyor hiçbir şey anlamıyor gibi geliyor bana sadece bağırıyor nye böyle ya 😭😭😭😭
Betiferi34 Benanneoldum her çocuğun kendine has hareketleri oluyor,kötü düşünmeyin bence zamanla normale dönecektir
miranrenas Benanneoldum bak benim oğlum da sürekli ağlıyordu sinirli asla birşeye bakmıyor gülmüyor oyuncak istemiyor mutsuz bir bebekti hep diyordum ne zaman gülecek herkes oturarak çay içerdi ben ayakta vs..gitmediğim doktor kalmadı hepsi yapısı böyle bunu böyle kabul et ettim şimdi 3.5 yaşında çok güler yüzlü bir çocuk çok uysal sanki o bebek bu çocuk değil ☺️ Herşey sabır
Daisyy Benanneoldum benim oğlum 10 aylık bazen o da sinirlenince öyle yapıyor anormal olduğunu sanmıyorum. İlerde sinirlenip kafasını duvara vuran bebekler de varmış öyle de yapsalar normal yani
Betiferi34 Benanneoldum büyüyünce de sinirli ve inatçı bir çocuk olacak belli😁zamanla düzelir sıkmayın canınızı.içiniz rahat etmiyorsa doktoruna bir sorun isterseniz
Deletedmom336 Benanneoldum sadece sinirli olmanin bi anormallik olucagini dusunmuyorum acaba isteklerine gec kaliyor olabilirmisiniz uyku beslenme gibi
Guligul Benanneoldum gozleriyle takip ediyor, seslere yoneliyor, konusmaya calisiyor, eline verilenleri tutuyor, yeme icme tuvalet de yapiyorsa bence bir sikintisi yoktur. Asabi huysuz veya huzursuz olabilir dert etmeyin.