gvnkbr Goktugkaganinannesi 1 çay kaşığı calpol verebilirsin çok yüksekse fitil almıştım ben ama kullanmadim suruptan sonra düştü sana ilaç soylemedilermi
Hazal89 Goktugkaganinannesi bizim doktorumuz eğer 38 ateş görürsen yarım çay kaşığı calpol verebilirsin 4-5 saat içinde tekrarlayabilirsin kasık ve eklem yerlerine sirkesi çok az ılık nemli bez yapabilirsin demişti
deletedmom719 Goktugkaganinannesi üzerini incelt önce. Biraz bekle düşmüyorsa 1 çay kaşığı calpol verebilirsin. 38 i görürsen ver öncesinde verme
GizmofizmoE Goktugkaganinannesi nasıl sakinleştirdiniz aşıdan sonra,rotadan sonra hemen emzirilmiyor çünkü çok korkuyorum,birde aşı olurken siz mi tuttunuz malum corona da var ya ben eşimle gitmeyi düşünüyorum alırlar mı ki
Hazal89 Goktugkaganinannesi hadi ya kaç saat oldu canım kaç derece ateş nemli bez yapıyor musun eklem yerlerine alnına üstünü ince giydir ev çok sıcak olmasın
Goktugkaganinannesi Hazal89 geçti Allah’a şükür sabaha kadar uyumadim. Ilık bez koydum sürekli emzirdim . Düştü ,4 gibi saat 7 de tekrar çıktı 39 a doğru. Gidiyordu saat 7 de tekrar verdim ilaç . Soydum bez koydum . Düştü Allah’a şükürler olsun 🙁
Goktugkaganinannesi GizmofizmoE bir kişi alıyorlar evet ben tuttum . Ebeler mümkün olduğunca uzaktan vuruyor ve tutarken kafami çevirdim ben . Oğlumun da agizina ufak boyunluk vardı onu bağladım. Aşıdan sonra çok ağlamadi .ama akşamina çok ateşlendi . 2 gün cektik asinin yan etkilerini
Queen19 Goktugkaganinannesi calpol verılıyor ama doktor kılosuna gore ölçüsünü vermesi gerekıyor yada fitil yıne onu ne kadar verıcegını doktorun soylemesı gerekıyor.