Duygusss Gamze89 Kızım 14 aylık hala geçmedi ve dökülmeye devam ediyor ☹️☹️ Doktor erkek tipi dökülme dedi bi sprey verdi hiç bir işe yaramadı 🤷♀️
CINAR_M Gamze89 Evett bende de aynı sorun var hayatımda hiç bu kadar dokulmemisti :( eskisi kadar bakamıyorum ve sürekli topluyorum ondan olduğunu düşünmüştüm
ikiprensesannesiiiii Gamze89 phyto diye bir marka var bunun bayanlar için saç dökülme şampuanı ciddi anlamda saç çıkarıyor. Köpürmeyen bir şampuan ama yıkıyorsunuz saçınızı duştan çıkınca taramıyorsunuz keçe gibi oluyor zaten kurumaya bırakıyorsunuz. Kuruduktan sonra yumuşacık oluyo tarıyorsunuz. Ama bu şampuanı kullanırken başka birşey kullanmamanız gerekiyor boya da dahil. Çok faydalı trendyolda en son 60 tl idi en uygun orada gördüm ben. Eczanede 130 tl falan
ertugrulbey19 Bezdim artık bezdim evde heryer saç. Saclarimi yıkarken öbek öbek dökülüyor, tararken dökülüyor, kuruturken dökülüyor habire dökülüyor 🤦🏻
Gamze89 Duygusss Herkes hallales şampuanları söylüyordu onlardan aldım etki etmedi şimdi siyah sarımsak sampuanına basladm ama cok etki etmicek gibi ne yapsam bilemedmm😕😕😕
Duygusss Gamze89 Halalles tam bir rezalet saçlarımı öyle sertleştirdi ki tararken daha fazla döküldü 😡 Herşeyi denedim neredeyse pek fayda etmedi, şimdi Kerastase’n şampuanı ve yağlarını aldım onlar biraz azalttı gibi ama bakalım 🤔
Gamze89 Duygusss aynen ya benm saçımda kötü oldu oysaki çok övmüslerdi😕 siz kullanın işeyararsa yazın bende alaym