dalezgi41 Bebeğim 2 aylik 25 günlük yaklaşık iki üç haftadır parmak emiyo ve şu son gunlerde daha fazla emmeye başladı normal mi sizce arkadaşlar??? Bazı sitelerde normal yazıyor ama parmaklarına zarar gelecek diye korkuyorum sürekli islakliktan ??
Merveeenurr dalezgi41 oğlum 8 aylık. Hatta 9 a giricek Bi kaç gün snra. Doğduğundan beri emiyor🤭çok sık emmiyor ama. Uykusu geldiğinde emiyor daha çok. Zamanla unutur diye umuyorum 🤭😅
Esdoel dalezgi41 benim kızım 2 ay sonra 3 yaşına girecek 2 ayından beri hep parmağını emer hala da emiyor ama bu bir yaşına kadar hep emiyordu 1 yaşından sonra 2 yaşına kadar acikinca birde uykusu gelince emerdi şimdi sadece uykusu gelince ve uykuya dalarken emiyor 😂
Melisinannesii dalezgi41 benim bebeğimde 2 ay 23 günlük. Eller sürekli ağızdan. Uyutup yatırıyorum 20 dk sonra şap şap diye sesler geliyo. Ellemiyorum artık öyle uyuyakalıyo bi süre sonra. Engelleyemeyiz gibi geliyo bana 😂
Merveeenurr dalezgi41 şimdilik Bi değişiklik yok.. Ama parmağı incelir gibi şeyler söylediler bana da.. Bakalım zaman ne gostericek
GlshAliAsaf Benimki de 3 ay 10 günlük emmek istiyor ama beceremiyor 😃3 parmak ağızda sonra midesi bulanıyor
dalezgi41 GlshAliAsaf bizimkininde ilk başta midesi bulaniyo sonra bir alistimmi tatlı yiyormuscasina o parmakları emiyo üstü başı heryeri tükürük oluyo 😀
daiysdiuy dalezgi41 8 aylık oğlum, 3 aylıktan berı emıuor. doktoru emsin baska işimi var dedi 🙈🙈 bir ara baya azaltmıştı, şehir değiştirdik yine başladı. 😊😊