Nazannazan 7 aylık kızım 3-4 aylıkken farkettim halada duruyor gögüslerinde bezelyeden biraz büyük bişey geliyor ele sizinde öyle mi var mı bebeklerinizde nedir bu
Deletedmom289 Nazannazan dogdugunda her emzirmeden sonra goguslerine masaj yapman gerekiyordu.cunku sut birikir ozellikle kiz bebeklerde eskilerde bilir bnu.suan masajb faydasi olurmu bilmiyrm
15101986 Ellemeyin elletmeyin özellikle kız bebeklerde anneden geçen hormonlardan dolayı oluyor. Ellemek zararlı.Kontrole gittiğinizde doktora danışın
Mervedefne54 Nazannazan benim bebegimin 2 buçuk ayına kadar göbeğinde kitle vardı şimdi kendi kendine geçiyor inmeye başladı bence hiç takma sağlığı yerindeyse ateşi vs olmuyorsa hiç kurcalatma
2010__ Benim bebegim erkek ilk doğduğunda vardı şükür sonradan kendiliğinden geçti sakin siktirmayin ama arada zeytin yai ile hafifçe ovalayın geçiyor korkmayın annedengelen hormonlardan dolayı oluyormuş bende çok korkuyordum şuur geçti 🥰
Mrs_Sunshine 2010__ Aaa ovalamak bile çok yanlış doktorum sakın ellemeyin dokunmayın, hele masaj asla dedi.
Canada10 Nazannazan normal canım Asla ama asla sıkma ovma bunlar daha tehlikeliymiş gebelik eğitiminde ebeler özellikle söylemişti emdikleri süt durabilir göğüslerine ellemeyin kendiliğinden geçer dediler
Doruk12 Nazannazan benim bebeğim ilk doğduğunda vardı masaj falan da yapmayın hiç müdahale etmeden kendiliğinden geçiyo 👍