CanselCoban Nursan evet cünkü benim bebeğim neredeyse hiç emmiyor sütüm yok bu yüzden neredeyse sadece mama veriyorum bazen 3 saate Bi uyuyor o sekilde az da olsa sütüm olsa vericem ama yok maalesef biraz ters zamana geldi dogum 😏
Arasmertinannesi Nursan bebeğim 2 aylık ve o uyanınca (genelde 3-4 saatte bir) veriyorum. Bazen uyanmadan uyku arasında ağzı aranıyor uyandırmadan veriyorum. Gece 3-4 kez kalkıyor 🤷♀️
Kuzuannesi Nursan canim sutun icin sut artirici galactago yada bestlak denermisin. bende mama veriyordum 3 aydir biraktim ve damlaya basladim tamamen bitkisel. Bi deneyip oyle mama verirmisin
Arasmertinannesi Nursan kolik mi ? Bizde zorla uyuyoruz . Ve son günlerde baya sancısı gazı var. 2.aydan sonra kolik olur mu bebekler veya bu zamanlarda başlar mi gaz sancıları 🤷♀️
Nursan Arasmertinannesi benimde 2 ay 1 günlüktür kolik bebek ve gece kesinlikle uyumaz şu an bile uyutmaya çalışıyorum gerçekten çok ciddiyim iki üç saatlik uykuyla kalıyor hep ağlar hep huysuz ne yapacam hiç bilmiyorum gece uyumam gündüz bir iki saat uyur akşam bi iki saat ve ondan sonra hayatta uyumaz
Nursan Si_se_ta_be keşke 15-20 dk benim bebeğimde emse ama hayatta yani 5 dk zor tutuyorum çünkü emiyor sonra geri çekiliyor tekrar istiyor tekrar veriyorum bu sefer ağlama krizine giriyor mecburen kalkıp mama veriyorum
Arasmertinannesi Nursan Bizde 2ay 6 günlük ve uyku diye bir şey kalmadı ya. Sürekli kucakta ve susmuyor yine ağlıyor kucagımızda. Bunun yok mu çaresi 🤷♀️ evde zombi gibi dolanıyorum.
Selinsu Nursan gaz icin bisey kullaniyor musunuz? Biogaia ve nurse harveys colex öneririm benimde kolik ise yaradı
Nursan Selinsu evet kullanıyorum sab simplex kullanıyorum bende çok memnunum ama ne kadar desek te tam çıkartamıyor gazını bitmiyor yani🤦🏻♀️
26azraa Nursan normal cnm bende aynı durumdayım mama yetistiremiyorum hip doyurmuyordu sma geçtim sanırım bu doyuruyor ama anne süütüde veriyorum sagıp bana kalsa mama hiç vermek istemiyorum ama mecburum emmeyi bıraltı nadir emıyo delircem baska