Hilalamine Yepisyenianne ya aslonda bende eşime öyle dedim ama kabul etmedi ne güzel hiç kafamda soru işareti kalmıycskto 😡
Fasulyeninannesi Hilalamine benim kayinbabada kendi tek isim söyledi babam da iki ismini söyleyip okudu ama sorun etmedik biz her türlü okundu bizde
zeytingozler Hilalamine vallaha lohusayken psikopattligin dibine vurdugum icin kimse bisey diyemedi en son bebege yaklasani yakarim bile demisim 😁
Btltpn Benim kızım19 günlük hala ismini okutamadık evden çıkamıyoruz, kimseyide kabul etmiyoruz nasıl olacak bilmiyorum
SedaMeyra Hilalamine kizima babasi okudu pek beceremedi ama yuksek sesle okudu ismini söyledi. Niyet önemli cok takılmayın
Hilalamine SedaMeyra elbette niyet önemli ama bebeğin aldığı ilk iman vazifesi olduğu için ezanı duyması lazım sessiz biz bile duymazken nasıl takılmayayım ?
Denizezgi Hilalamine canım kıbleye karşı durdu mu, abdestli miydi, öncesinde 2rekat namaz kıldı mı? Benim eşim koydu oğlumuzun ismini kamet ve ezan okudu namazdan sorna adını söyledi.
Hilalamine Denizezgi yok sadece abdest aldı oturduğu yerde 3 kere Allahu Ekber dedi ve ismini söyledi 3 kere kulağına bile eğilmedi dümdüz
Portakal Hilalamine okuduğunda karşı gelecektin bence şimdi gelmiş inşallah bizimki geçerli olur diyisun. Olsa da olmasa da öyle seslenirlerse napcaksin. Bu büyükler bu isim işine niye karışırlarsa
Hilalamine Portakal geldim gelmez miyim iş işten geçti o an da dedim tek isim olcak diye ama dinlemediler beni bende bu yüzden diyorum ya raziliğm yok diye
Sakura-chan Hilalamine valla kayınpederim okudu hatta okurken kızımın adını aklında tutamadı biz hatırlattık. Dayımda anneannemin adını okumuş ben görmeden hiç kızmadım ben 😂😂
Denizezgi Hilalamine yok ben ezan ve kamet ile söylemesi gerektiğini biliyorum ve kabul olduğunu sanmıyorum o şekilde