Hilalamine Srnygtkarabnr ezan hiç duymadık yani bizim duymadığımızı bebek nasıl duysun sadece Allahu Ekber dedi 3 kere ve aşımı söyledi yanş toplasan 1 dk tutmadı yaptıkları
Hilalamine Tosbigim nefret ediyorum bende kayınpederimi severdim ama bu yaptığından sonra değerini kaybetti bende
Deletedmom54 Hilalamine öle ama 😂 okulda hep amine dedikleri için,babanne benim adım amine der 😂 seninde içinin yağları erir 😂
Hilalamine Muhammedtrn ya bu büyüklerin baskısı işte bizi bi kendimize bırakmıyorlar kendileri herşeyi çok biliyor. ALLAHm kabul etsin bizim okuttuğumuzı 🤲🏻
Hilalamine Deletedmom133 aynen öyle aman kızmasınlsr aman onlar üzülmesin diye haklıyorum bile Susardık ama artık kusura bakmasınlar bu benim hakkım
Hilalamine Hunilianne tabiki bilinmez içim rahatlatmak amaçlı fikir almak açısından açtım bu postu RABBİMin bileceğidir ancak
T-24 Deletedmom245 benim oğlumada kayınpederim okudu çocugumun kulağına hiç istememe rağmen ama koltuğa yatırdı bi defa ezan okudu 3 kere adını dedi ne çocuk kucağında okudu ne kamet getirdi nede ismini kulağına dedi bende doğru bulmadım ama eşimde kızar diye başkasına okutturamadım 😏
annediyebiri T-24 acaba kamet okumayınca bir sıkıntı mi olur ? Benim kine de ben görmeden okumuşlar lohusa halimle hiç dusunememistim o konuyu şimdi bu postu okuyunca icim içimi yedi bende tekrar diyemedim de 2. Okunsun diye.
Mehmetaslan Mehtapsercee eşin tepki vermeliydi. Bizimkini eşime 3.gün olucak okunmadı dedim. Eşim abisine dedi. Abi dedi dur çekeyim video hatıra kalsın. her saniyesini gördük duyduk 🍀👣
T-24 annediyebiri bilmiyorum ki sıkıntı olur mu hem annenin haberi yokken isim okunması çok saçma çok yanlış çokkk hani eski yapılan gbi yapılmadı bizim okuma işi birde çocugumun adını düzgün söyleyemiyolar kayınpederim ve kayınvalidem oğlumun adı alp tuğra ama onlar aptura diyolar ve kulağınada bu şekilde okundu buda bi sıkıntı yaratırmı🥴
Asafeymeninannesi Hilalamine Benim eşim okumuştu 🥰 Kıbleye dönerek sağ kulağına ezan okudu ardından sol kulağınada kamet okudu İsim koyma duasında da şunu söyleyerek bitirdi Elhamdülillahillezî vehebe lî ale’l-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîu’d-duâ