Omerzeynep Merhaba arkadaşlar sağlık ocaginda verilen vegaferon kan damlasi ve dvit 3 D vitamini damlası bebeginizde sorun yaptı mı? Bebeğim kabızlık yaşıyor 4 buçuk aylık ve anne sütü alıyor sadece siz de de böyle bi problem oldu mu
Kalben17- Omerzeynep kuzum ben kan ilacını kullanmıyorum kızım onu verince kusuyor diye ama d vitamini veriyorumher gün 4 damla bıngıldak için çok önemli dişleri için çok önemli
Kalben17- Omerzeynep He bizde kabızlık yapmadı ama bazen kabız oluyor poposuna zeytinyağı sürüyorum anlıyorum ıkınıyor ona destek veriyorum bacaklarınla hareket yaptırıyorum atlatıyoruz bu şekilde ❤️
Hunilianne Omerzeynep sağlık ocağının verdiğini kullanmıyor insanlar genelde hem Paraben içeriyor hem kabız Yapiyormuş. Ocean kullanıyoruz biz bir problem olmadi
Sibellaa Omerzeynep 1 sene kabızlık çekti oğlum sırf o kan damlaları yüzünden. En iyisi dediler ferrum sidefer kullandık aynıydı. Doktorlar hep normal dedi ama ağlayarak kaka yapıyodu kanıyodu poposu sonra değiştirdim kan ilacını tamamen bitkisel floradix kullanıyorum hiç kabızlık yaşamadık. İçinde vitaminler de var memnunum biraz pahalı sadece ama baya gidiyo.
Omerzeynep Kalben17- sağlık ocağı bana azcik sulandırarak ver kusarsa demişti ve beslenme saatiyle denk gelmemeliymiş
Omerzeynep Sibellaa devletin verdiği insan güvenemiyor neden boyle yapiyorlarsa cocuklari zshirlemeye kimin hakki var onlari bitkisel yapmiyorlar ne yazikki🤷♀️
Kuubra Omerzeynep ikisini de kullanmıyorum kabızlık yapmıştı, ocean dvit, ve ocean kan damlası kullanıyoruz memnunuz içeriği temiz
Omerzeynep Kuubra ocean i herkes öneriyor zaten teşekkür ederim denemek gerek bu süreçte doktora da gidemiyoruz malesef
Deletedmom245 Omerzeynep ben kan ilacını iki gün verdim çocuk iştahsız oldu çıktı. Doktorum da bana kansızlığı olmayan çocuğa ilaç verilmez ben tavsiye etmiyorum sonrasında bakılır eksiklik çıkarsa verirler dedi kullanmıyorum. Ama d vitamini kullanıyorum
Omerzeynep Deletedmom245 bana da mantıksız geliyor 10 gün oldu baslayali ama degerler bakilmadan nasil verilir anlamiyorum
Teachermom Omerzeynep Wellcare d vitamini.Ve Newvit demir damlasi kullaniyoruz ikisi de dogal temiz icerik doktorumuz kendi cocugun da bunlari kullanmis.
Elifyor Omerzeynep Devit3 sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum kan damlası da vegaferon kullandım bir kaç gün kabızlık yaptı bir de içerisinde parsben olduğu için içime sinmedi. Bestiron kullanıyorum 2 gündür