43375158 Anneler kanguru kullanan var mı aranızda,hangi marka tavsiye edersiniz.hangi markalar daha konforlu ve kalça çıkığı riski az olan? bebeğim 3ay 7günlük yavaştan kanguru kullanmak istiyorum çünkü sürekli kucak istiyor,hiç bi iş yapamıyorum
lavinmirel 43375158 ben mamadusbaby kullanıyorum çok memnunum birde mababy kanguru hediye gelmişti onuda kullandım hiaradada hala kullanırım oda çok iyi😇👍🏻
Ayb 43375158 merhaba ergonomik olan her marka bebek için sağlıklıdır. Alacağınız ürünün ergonomik olmasına ve belgelendirilmiş güvenilir olmasına dikkat etmenizi öneririm bu kurallara uyulduktan sonra yenidoğan döneminden itibaren kullanılabilir. sevgiler
Denizsever34 43375158 ben de sizin gibi burda sormuştum. Kararımı bu markadan yana kullandım ve aldım. İyi ki almışım. Her yöne modeli olduğu için öne bakar şekilde de kullanabiliyorum. Bebeğim dakikalarca çevreyi inceleyebiliyor. Tavsiye ediyorum
Emin_e 43375158 ben 50 gunlukken kullanmaya basladim uzun sure olmasa da, solomom baby den aldim memnunum yenidogan aparatiyla kullaniyorum
Nes94 43375158 ilkay bebe aldım memnunum sirtimdayken bel agrım oluyor onuda doğru ayarlayamadigim için oluyo diye düşünüyorum