Eşimle severek evlendik yada ben öyle zannettim ama o belli ki sırf annesi onayladı diye evlenmiş benle .eşim ana kuzusu değil kılıbığı Doğum yaptım annesi geldi binbir türlü alınganlık yapıp ağlayıp sızlayıp sezeryanlı hakimle 3 günlük eşimi bana düşman edip gitti kaynanam . Bebeğim 6 aylık oldu be biz afedersiniz karı koca gibi değil çoğu zaman iki düşman yada arkadaş gibiyiz ki ben riskli bi hamilelik geçirdim birliktelikyasaktı neyse yanıp tutuşan biri değilim ama İnsansorgluluyor bi kadın olarak kaç defa konuşmaya çalıştım benim konuşmamla bi defa birliktelik oldu 9 ay hamilelik yasaktı 6 aylık oldu bebeğim düşünün dün konuşmakta çalıştım normal mi bu böyle evlilik mi olur sen beni beğenmiyor Muş’un sevmiyor Muş’un diye son 1-2 haftadır düzelmeye başlamıştı bana tavırları yok iş güç yorgunluk falan dedi dün artık başkası mo var deyince patladı yok ben tartıştığımız da bağırmışım şunu yapmışım bunı yapmışım bu söyleyen adam beni lohusayken hergün aglatmış annesi yüzünden bi adam en son bana dedi ben seni seviyordum sayıyordum önceden ben seninle mutlu değilim benim karakterimle senin ahlakın farklı ben seninle mutlu değilim dedi bunu söyleyen insan benimle evlenmek için peşimde koşan bana yalvaran insan ben bununla evlencem diye düğünde ailem kaza yaptı babam vefat etti ailem perişan oldu aylarca bilmediğim bi yerde onun işi için tek kaldım 9 ay her hatasını affettim evlenmeden önce aldattığını öğrendim sevgiliysen bırakmadı afettim evliyken beni eşi yerine koymadı kafasına göre hareket etti gitti iddia oynadı ben hamileliğimde aç kaldığım günler oldu onun borçları yüzünden koşacaksın hersey bitti ben onu düzenledim borçlar hallettik şimdi beni elinin tersiyle iter oldu bana o zamanlar senden başka kimsem yok diyen adam annesine asla saygıda kusur etmedim anne dedim kendi annem gibi bana iyi göründü meğer iki yüzlüymüş geldi doğumum da bizi birbirimize düşürdü gitti oğlunun vicdanına oynayıp ağlayıp sızlanıp o günden beri hersey çok kötü oldu 6 ay olmuş insan karısına dokunmaz mı dayanamadım artık ısrarla sordum ve ben seninle mutlu değilim dedi bende gurursuz değilim dedim ya sen gidersin bu evden ya ben çocuk var git dedim gitmek istemedi yoksa ben giderim dedim valizini toplarken oh be kutuluyorum mal dan dedi defalarca öyle zoruma gitti ki ben onun için ne fedakarlıklar yaptım be sıkıntılar çektim her zorluğa göğüs gerdim o her düştüğünden ben ona destek oldum hallederiz diye şimdi bunu gördüm ne yapcam bilmiyorum boşansam çocuğuma acıyorum boşanmasan bunları söyleyen beni karım diye görmeyen bi adamla nereye kadar dayanırım