Deletedmom819 Mucizem27 En son victoria secrett sprey parfümlerinden almıştım onlardan sıkıyordum. Oğlum doğduğundan beri kullanmıyorum😒
Tuba Hunilianne bende hala hamile kalmadan önceki aldığım şişeyi bitiremedim😂 önce hamilelik dedim fazla kullanmadım sonra emziriyorum diye ve şuanda yine hamileyim 😁 ne kadar tasarruflu oldu çocuk parfüm konusunda🤪🤭
Hunilianne Tuba aynen. Bir yarım şişe de miss dior var. Öyle gözümün içine bakıyorlar. Artık Zara’dan devam🤪
17062019 Mucizem27 candy kullaniyorum.d&p den aliyorum.15 yildir kullaniyorum.esimle de 13 yildir tanisiyoruz.gecenlerde farkli bi parfum almistim.onu sıktm.esim yataktan kovdu🤣hic yakistirmamis.ee adam beni tanidigindan beri ayni parfum olunca
Ballii Mucizem27 Chanel coco mademoiselle ve chanel No.5 tabi bekarken alabildiğim parfümlerdi şimdi ohooooo sadece hayaller 🤣
Deletedmom283 Mucizem27 Tam bir parfüm aşığıyım 🌈 bu aralar Armani Sİ Passione takmış bulunmaktayım 🌹
Sariiannee Tatlı şekerli olmayan ,böyle daha çok çekici kokan parfüm yok mu? Ben yaklaşık 12–13 tane denedim hepsi şekerli gibi böyle tatlı kokuyorlar ,hiç sevmem 🙄🙄