Gizemabc Yuz ustu uyuyor, uyuyabiliyor musunuz? 😅 Cok rahat ederim; baslarda doluluktan dolayi rahatsiz ediyordu, simdilerde rahatim kizim 3 ay 24 gunluk, ama sut kanallarim tikanir mi, sorun olur mu diye endiseleniyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Deletedmom245 Gizemabc valla ben de 3.ayından beri yüz üstü yatıyorum sütüme bir sıkıntı oluşturmadı 5 aylığız
Sunasenel Gizemabc Yüz üstü yatmak göğüslerinize baskı yaptığınız için süt oluşumunu azaltır doktorum söylemişti Ayrıca dini açıdanda kadına yasaklanmış bir yatış pozisyonu
Deletedmom819 Gizemabc hamileyken bile ne yaptım ettim yüs üstü uyudum. Asla başka türlü uyuyamıyorum. Oğlumda anasın çekmiş yüz üstü uyuyor 😂
Kereminannesiii Gizemabc hamileliğin son ayına kadar yüz üstü yattım. İlk üç ay dikişlerimden ve süt doluluğundan yüzüstü yatamadım. Şimdi hep yüzüstü yatıyorum. Vücudum sadece öyle dinlenebiliyor. Dini açıdan uygun değil diyorlar ama araştırmadım tam bilgim yok bu konuda😊
Gizemabc Sunasenel ilk cumleniz mantigima uyuyor. 2.sine hicbir anlam veremedim.. bir aciklamasi var mi🤨
Sunasenel Gizemabc İsterdeniz araştırmasını yapın yüz üstü yatmak kadınlara mekruh kılınmış adaba aykırı Peygamber efendimizin kadınlara uygun görmediği bir yatış şekli
Gizemabc Sunasenel neyini aciklayayim ki; “kadin yuzustu yatamaz, dinen uygun degildir” 🤦🏼♀️ sizin inancinizdir, dusuncenizdir uygularsiniz. Ama ben hic hic mantikli bulmadim. İslamiyetin ki ben de inanirim; bu kadar kısıtlamacı bir inanis oldugunu dusunmuyorum.