Figenakpnr Kızlar 9 günlük bebeğim var 27 saatir kakasını yapamıyor hem emziriyorım hem mama. Veriyorum nasıl yaptırabilirim kakasını yardım eder misiniz ???
deletedmom1101 Figenakpnr Figen hanım yenidoğdukları zaman zaten bebeğiniz fiziki muayeneden geçmiştir doktorlar Emin’im ki makatına da bakmıştır anne sütü alan bebeklerde 10 e kadar dışkılama yapılmaması çok normaldir içinizi ferah tutun 🙏
Alyasmom Figenakpnr mamasına 1 çay kasıgı kadar zeytinyağı kat cok faydası oluyor karnına saat yönüne doğru masaj yap birde poposuna masaj yap faydasını görürsün inşallah cnm
Sewalss Figenakpnr bize de doktorumuz 3 güne kadar yapmasa da önemli değil demişti. Önemli olan çişiymiş. 3 saatten daha uzun sürede çiş yapmadı ise dikkate alınmalıymış.
Tugbaarya Mama alıyorsa su verebilirsin çay kaşığı ile . Manasına zeytin yağ koyabilirsin birde Makaron çıkış kısmına zeytinyağıyla masaj yapabilirsin. Ama 48 saat yapmaması normal . Ama morarmalar yakın ikiniyor masaj en ideal yöntem .
Gurbettebianne Figenakpnr 27 saat erken bir saat . Panik olursun tahmin ediyorum canım ama sakin emen bebeklerde 10 güne kadar yapmaması normal . Bende yapsın siye uyarmak için çok erken . Ama uyarcam diyorsan hafif masaj yap