Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın . Eşimle bir haftadır konuşmuyorduk benim kıskançığımdan ötürü biraz Abarttığımı düşünerekten dün sarılıp özür diledim . Ama moreli halen bozuktu neyse diyip ses etmedim . Bebeği yatırdım yanıma geldi nie böyle yapıyorsun çok üzüyorsun beni ben ne dertler düşünürken sen beni basit şeyler için üzüyorsun dedi ben hiç birini hak etmedim vs çok ağır laflarda söyledim ona . Ne derdin var dedim başladı yine annesinden görümcem evlenecek çalışıyordu o diğer bir görümcem de çalışıyor ama girip çıkıyor diğer iki görümcem evli bir kaynım Berker küçük 20 yaşında daha neyse işte o gelince annemelre kim bakacak dedi annem doğduğu günden beri hayattan bişey anlamadı fakirlik çekti bir odada yaşadı iki çocuğunu kaybetti sonra kocasını. Hiç oh dediği gün olmadı ne olacak sonu dedi bende kaynım çalışacak dedim annenin maaşı var 500 bide kirada oturuyorlar dedi kirası ne olacak bilmem ne ben bunları düşünürken sen üstüme geliyorsun hem iş hem ailem hem borç . O borcu da benim için yapmıştı ben yatak odamı beğenmiyordum gidip mağaza da bizim yatağı verip üstüne de 4 milyar ekledi aldı. Eşim bu güne kadar ne istediysem yaptı hiç birşeymi eksik etmedi ev aldı tabi birde kredi borcu var . Halen çok eksiğim var ama kıyamıyorum ona yapar oda biliyor eksik var ama demiyorum . Neyse işte diyor ben evlendim ama aklım annemler de falan ona üzüldüm ben kızlar . Ben doğumdan sonra 4 ay orda kaldım kaynanamı oldum olası sevemedim ve hiç acımadım gerçel yüzünü gördüm evlerindeyken. Eşim kardeşlerin bir dediğini iki etmez hep yardım eder ama onlar hep Mustafa’da hakkında çok konuştular . Kaynanam yalan atmayı o kadar sever ki para düşkünü hep yoktur yoktur der eşimin arkasından neler diyordu yalancı diyordu pislik diyordu kardeşleri de onlarda öyle ama yan yana gelince de ona muhtaçlar. Herkes der senim eşinin o aile ile alakası yok onlar farklı eşim daha farklı. Eşim bunlaru bilmiyor . Kaynanam desen yalancının teki Çingene ya anlatamıyorumn size değişik benim yanında eşime diyordu çok sinirli işte birşey var bunu öğrense öldürür hepimizi ondaki sinir dünyada yok. Bir gün oldu konu konuyu açtı eşim gerçekten sinirli dedim keşle Mustafa bu kadar sinirli olmasa kaynanam ne dese iyi saçmalama al başının üstüne koy onun gibi Dünyada yok şok oldum ve aşırı harcamayı seviyorlar aşırı derecede elbise delisiler . Sonrada de diyorlar yetmiyor bize eşime diyorum bu kadar harcasalar kimseye yetmez. Çok uzun oldu kusura bakmayın . Eşimin haline çok Üzülüyorum onu dün öyle gördüm çok üzüldüm ağlayacak gibiydi o hep babalık etti onlara kaynanam da Gep bana diyordu senle evleneceği zaman hiç istemiyordum biz napscaz diye ölüyordum . Onlar yüzünden huzurum kaçtı eşim onları düşünmekten bize ilgisi azaldı . Babam demişti zaten sen çok sorun yaşayacaksın evlendiğinde çünkü çocuğa muhtaç hepsi diye dinlemedim . Çok dolmuşum çok evdeyim bütün gün pskojim yerler Altında