Kusananne Kızlar uyku tulumu arıyorum terletmeyen fiyatı uçuk olmayan (en fazla 200) ( lcv hariç )önerebileceğiniz uyku tulumu var mı? 💕
Miray00 Kusananne biz owli’nin büyüyebilenn uyku tulumunu kullanıyoruz çok memnunum 150 tl gibi bir fiyatı var ve yenidogandan itibaren 36 ayına kadar kullanılabiliniyor.
Sasah1441 Kusananne ben carters den çok memnunum ama evimiz sıcak oluyor biz tişörtleyiz sürekli. İnce tulum giydiriyorum o yüzden ❤️
SeverusSnape Kusananne evimiz sıcak bir ev olduğu için çok soğuk gecelerde giydirmelik lcwden uyguna almıştım. Memnunum da, fiyatına göre çok güzel iş gördü. Sonra ergopouch aldım. Organik koton veya bambu kumaşları. Terletme yapmıyor. Bizim ev ısımıza göre 1.0 tog yeterli.
Miray00 Kusananne https://www.bebekform.com/owli-uyku-gurusu-03-tog-dream-ride bizimkisi bu bu şekildede büyüyor alttan ayakları çıkıyor yandanda cırtları var açıp kollarını çıkartıyorsunuz kundaklamayı bırakınca eğer bebeginiz kilo olarak fazlaysa kolları sıkarsada yanda fermuarını açıp genişletiyorsunuz çok fonksyonel terletmede yapmadı bize kumaşı çok güzel
MarlaSinger Lcw hariç demişsiniz ama ben lcw kullanıyorum. Polarsız olanı. Çok memnunum. Boydan fermuarlı. Kızım 2 yaşında. Büyük aldım uzun zamandır kullanıyorum. Polarlı kalın bende sevmiyorum. Oğluma da bi küçüğünü aldım memnunum yani resim atarım birazdan
Kusananne MarlaSinger şuan kullandığım lcw terletiyor, 3 aylıkken aldım 6 aylık olduk hala kullanıyorum. Başka marka kullanayım artık
MarlaSinger Kusananne bunlar terletmez penye. Öyle içi elyaflı falan değil yani ben memnunum hiç terletme yapmadı