Muhercuervo Kızlar bebeğimin sol ayağı 6 parmaklı son üç parmağı yapışık yani fazla parmak tam gelişmemiş ama tırnağından belli oluyor . Bu konu hakkında Bilgi sahibi olan var mı ? Ameliyat ettirmek gerekli mi ?
NaimeYilmaz Muhercuervo eğer bı sağlık sorunu olmayacaksa ilerde bu tarz seylere mudahale edılmesı gerekmıyor dıye bılıyorum 🤷♀️ Doktor yurumesınde vss bı sakınca olur demıyor diömi?
Muhercuervo NaimeYilmaz doktora götürdük tüm muayeneleri yaptı bi sorun yok dedi . 1 yaşında çocuk ortopedisine götürün dedi . İnternette değişik şeyler yazıyor da ondan tedirgin oldum
Elfela Muhercuervo internet bilgi çöplüğü saçma sapan seyler okuyup psikolojini bozma en iyi bilgiyi doktorun verir 👍🏻
NaimeYilmaz Muhercuervo internet yabancı kaynaklardan olusuyor bosuna okuyup yıpratmayn kendınızı . Böyle seylerde doktorları dınlemek lazım sadece nerde yasıyorsunuz? Cocuk ortopedıstı bulmak zor size bi onerıde bulunaym bizimde bır sıkıntımız vardı ınstagramdan ne kadar cocuk ortopedıstı varsa sorumu onlara sordum Nerdeyse hepsı cvplamıstı gıdıp birebir görüşmedim bile
Muhercuervo NaimeYilmaz bende yazayım o halde hepsine belki cevap veren olur . Ankara’da yaşıyorum . Doktorumuz endişe etmeniz gerekecek bi sağlık problemi yok dedi estetik açıdan ameliyat yaptırmak isterseniz çocuk ortopedistine gidin dedi ama yine de insan internette yazılanlar okuyunca tedirgin oluyor
NaimeYilmaz Muhercuervo veriyorlar emın ol hepsıne kopyala yapıstır yap. Estetık için amelıyat gereklımı baska sıkıntı olurmu solerler ıcın rahatlar 🙏
Muhercuervo [bilinmeyen] hayır çıkmadı Doğum yaptığımın ertesi günü ben farkedip doktorlara söyledim .
Eceninannesi Muhercuervo hic kafamiza takmayin 6 parmaklilik degil sizi ki. yapisik parmaklilik ve cok sukur onunda estetik cereahisindenyeri var. sikinti edilecek bir durum degil yani.
AyeYldrm Bebeklikte bilmiyorum ama benim annemin 6 parmağı var bir ayağında son iki parmak yapışık. Estetik açıdan değil ama ayakkabı konusunda sıkıntı yaşar hep :(
Muhercuervo AyeYldrm bende onu düşünüyorum aslında ilerde ayakkabı konusunda sıkıntı yaşar mı kendisi üzülür mü diye de bebekken de anestezi aldırıp ameliyat yaptırmaya kıyamıyorum