Bssrr Bizim kız altını açtığında bile hapşırıyor. Ten tene temas yapmak istiyorum ama üşür diye korkuyorum ttt yi yapanlar tam olarak nasıl yapılıyor. Çocuğu tamamen soyup anneninde üstü çıplak o vaziyette mi emziriliyor üstünüze birşeyler örtüyorsunuzdur ama üşümüyor mu
Eliffff Bssrr o kadar soymanıza gerek yok herzaman en az kıyafetle emzirin diyor doktorlar ben zıbın ve çorap giydiriyorum sonuçta bacakları kolları elleride temas ediyor odayıda yeterli dereceye getiriyorum
miliaris Bssrr https://www.instagram.com/p/BmDM4hFHaPp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=pr1haiokflx0 burdan faydalanabilirsiniz 😌
PoncikKaan Bssrr Ben oğlumu sadece bezle bırakıyorum kendimde yarım atletle duruyorum giriyoruz battaniyenin altına oynuyoruz. Ayaklarına alttan elimle destek koyduğumda yukarı gitmeye çabalıyor çok hoşuma gidiyor ☺️
Anneoluncaanladim Kışın ben de korkardım ne yalan söyleyeyim 🙄 yapanlar nasil yapıyormuş bekleyelim bakalım
Yaseminkocatepe Merhaba Benim kızım meme reddi yaşadığı zaman yapmıştım. Banyoyu ısıtıyordum. Banyo yaparken emziriyordum baya iyi gelmişti benim kızıma. Sonrasındada odayı sıcak tutup atletle emziriyordum. Gerçi sütüm kesilince çok uzun sürmedi ama bir süre işe yara ıştk bizde ☺️
Yaseminkocatepe Uykusuzanne kısmen aştık ama bu yöntemle aşan anneler vardı biliyorum. Ama en büyük etki biberon eğer anne memesi dışında biberonda alıyorsa sğreci atlatmak çok zor. Ben son bir ayımda sağarak vermek zorunda kaldım.
Uykusuzanne Odayı 25 derece yapıp kendimi komple soyuyorum kilot hariç onu da bez hariç circipldak yapıyorum ikimizide o şekilde. Üstüne de battaniye atıyorum her ihtimale karşı emzirdikten sonra da kalın battaniye altına girip sırt üstü yatıyorum üstüne ve sarılıyorum not meme reddi yaşıyorum