KbrUmayAda Kızlar merhaba kızım 5 ay 10 günlük malum durumdan dolayı mama sandalyesini online almak zorundayım, Kargo gecikmesi vs derken geç kalmamak için almak istiyorum biraz araştırdım fakat karar veremedim öneriniz olursa sevinirim
Efenin_annesi KbrUmayAda ben chicco play to 2 aldım dünya para verdim annem gittiğimizde kullanalım diye bimden aşmış bi tane valla onu daha çok sevdi. Kulanış olarak ikisi de aynı inan
Busraa15 KbrUmayAda bizde 5 ay 17 günlüğüz artık durduramıyoruz sofrada sürekli masada bizimle birlikte olmak istiyor ben ilerisi için de kullanabileceği masalı olanlardan sipariş verdim dün miniçodan hem de internette şuan 120 ve üzeri fiyat olmasına rağmen 90 TL ye indirime girmiş mama sandalyesiyle işimiz bitince ayırıp masa sandalye olarak kullanmaya devam edecek minigo markası da kullananlar da memnun gibi gelince bakıcam artık
KbrUmayAda Efenin_annesi çok pahalı almak istemiyorum bende geçici bir süre kullanılacak çünkü fikriniz için teşekkür ederim 😊
gokcekizinannesi KbrUmayAda ikea antilop aldım canım. online siparişle aldım. bugün geldi hatta. ama 12 günde geldi. belirtiyorlar zaten gecikecek diye. çok begendik çok sağlam. hemen denedik. kızım çok hareketli zip zip zıpladı ona rağmen sallanmiyor. ilk izlenim iyi yani
-Nur- Civilin internet sitesinden 100 TL’ye aldım canım.Cok memnunum hem masa sandalye olarakta kullanıliyor.Ayaklari demir devrilme ihtimali çok zor tavsiye ederim yüksek fiyatlar vermeye gerek yok bence :)