Ozgeackgz-0 https://imgyukle.com/i/QQfIdo Böyle olunca boğumlu yerler eşit değil sanki bide psikolojik mi anlayamıyorum bezini değiştirirken tık ediyor gibi geliyor. Kalça usg de bir sorun çıkmadı acaba benden kaynaklı birşey mi oldu ? Dar kıyafet giydirmiyorum ama bezini değiştirirken ayaklarından tutup kaldırıyorum klasik bez değiştirme diye biliyorum. Daha önce usg de sorun çıkmayıp ilerleyen zamanlarda sorun çıkan oldu mu
Efenin_annesi Ozgeackgz-0 hiç bişeyi yok maşallahı var sen evham yapmışsın cnm bi de arka boğumlarıyla anlaşır
Ftmlssa Ozgeackgz-0 uf benimde bebeğim kız hala gidemedik kalça usg bu hafta gitcez inşallah bende bununla kafayı yedim ya önden benimkide böyle bı taraf kısa gibi çizgisi arkadan normal ayaklarında eşit bacaginida acabiliyo ama doktora gitmedikce hergun bakıyorum işte bende korkuyordum 😣
Ozgeackgz-0 Efenin_annesi gerçekten mi içim rahatladı biraz olsun ya akşamdan beri başım ağrıdı düşünmekten araştırmaktan
Edaemekli Kuzum birşey yok illa boğumlar aynı mi olucak bizimde öyle çok şükür bir sıkıntı yok bacak boyuna bak eşit mi yüz üstü yatır poposuna bak eşit mi diye bacaklarını ayır tam açılıyor mu
Ozgeackgz-0 Edaemekli birde şeye dikkat ettim sağ bacağını daha çok hareket ettiriyor diğerine göre daha onunla alakası olabilir mi ? İçime dert oldu akşamdan beri
Ftmlssa Masal-prensesi benim duyduğum kadarıyla ilk 3aya kadar usg çekiliyor 6aya kadarda götürebilirsiniz size kalmış ama daha net bebekler için zararsız usg ile çekiliyor oda ilk 3ay