smnr55 Merhaba hanımlar bebişleriniz neler yapıyor acaba nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yiyor kUzunuzzzz benimki emeklemiyor ve yürümüyor bazı sesleri çıkartabiliyor 4 dişimiz var 2 tane daha çıkmak üzere Uçları gözüküyor 6 diş
ArzUmut smnr55 9 bucuk aylığız. Emekliyor, bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor. Birkaç adım atıyor tabi destekle. Bay bay yapmayı öğrendi. Alkış, öpücük olayı daha yok 😀 anne dedi bugun. Öyle mutlu oldum ki anlatamam. Maşallah kuzulara
Mina16- Bizde 5 gün sonra 9 aylık olucaz bizde emeklemiyoruz çabalıyoruz ama sürünerek 😊 bi yerlere tutunup kalkıyoruz bi iki adım atıyoruz bay bay yapmalar öpücük atmalar alkışlar havada uçuşuyo😀
Efenin_annesi Ne bulursa yiyo valla benim oğlum biraz tembel emekleme yürüme yok anca dönsün dursun 😊
Aysefyy Benim oglumda 9. ayini bitirmek uzere emeklemiyor yurumuyor ama bizim destegimizle adimlar atmayi cok seviyor hevesli bakalim bizimde 2 disimiz var ve yemeyi cok seviyor
Aysefyy Eliyle gel gel yapiyo ge ge gibi seyler soylemeye calisiyo bide bab bab babmiz var ilk baba dicek galiba
Efenin_annesi Aysefyy kulak doktorumuz her bebek önce anne der babalar dedeler ses antremanı demişti bizim ki de babba diyo eşim bak baba dedi yor ben cnm o hazırlık baba demiyo diyorum 🤣😊