ArasAtlas Benim Bebeğim 5. Ayını doldurdu artık yavas yavas başlamak istiyorum siz ilk neler verdiniz nasıl başladınız
Mtg ArasAtlas bizimkide 5 ayini doldurdu dun dr kontrolumuz vardi iki hafta sonra baslayabilirsin dedi ilk once sebze corbasi yap ver dedi meyve suyu yada puresini verirsen sebzeyi yemez dedi aklinizda bulunsun
Nrn ArasAtlas merhaba benimde doktorun 20gün sonra ek godaya geçebileceğimizi söyledi sadece yumurta beyazı bal ve tuz yasak tadımlara başladım agır agır
deletedmom4842 ArasAtlas 6 aylıkken başladık anne sütü alıyordu çünkü havuçla başladık 3 gün kuralıyla gideceğiz bakalım
SinemArasBoran Aysen benim cocugmda sadece mama yiyor tadım derken neler yaptınız ? Suan 3.5 aylık oğlum
ArasAtlas Mtg bizimde ayın 10unda kontrolümüz bakalım bize ne diyecek ama tadımlara başlamak istiyorum artık
Elvanozer 5 ay 1 haftalığız 3 gün kuralıyla yoğurt mayalayıp verdim. 2 gündür de kabak deniyoruz bakalım. Tadıma başladım ben sağlık ocağındaki ebe başlayabilirsiniz ek gıdaya demişti 4 buçuk aylıkken ben biraz daha beklemek istedim 😊
Nrn ArasAtlas ben 1tatşı kaşıgı yogurt vererek başladım ☺️Arada birde yarım yumurta sarısı vereceğım .bu çocuk aç kitabını da sipariş verdım
Aysen SinemArasBoran patates havuc yogurt gibi gıdalardan 1 er parmak hasladım ve tadtırdım. Pirinc onu sulu yapıp biberon ile verdım. Şuan 1 yasındayız herşeyi yiyor ayırt ekmeksizin
SinemArasBoran Aysen ya cok güzelmiş bende deniyim bikaç haftaya . Tamamen ek gıdaya nezaman geçiyor anne sütü alamayanlar ?
Berken Aysen merhaba bunları kaç aylıkken yaptınız? Bebeğim 4. Ayını doldurucak emmiyor biberonla mamayıda kabul etmiyor kaşığı reddetmiyor ne verebilirim bilmiyorum kafam karma karışık sadece. Tadımla doymayacak çünkü
Hasret Aysen ben patates denedimde hevesle alıyo ağzına ama geri çıkarıyo her seferinde napcam nasıl verecem bilmiyorum meyveyi ağzına verince emiyo çıkarmadan
ErtugrulAnnesii ArasAtlas acele etmeye gerek yok bence eger cok istiyosanız yogurtla başlayabilirsiniz tadımlık olarak
Aysen Zeyk mama alıyordu sadece doktora sormadım cnm hiç okudum hep netten uyguladım. Doktora sorarsam ac gezer cocuk. Suan 1 yasındayız herseyı yiyor yemek ayırmaksızın
Hakanleyla Aysen bizde üç ay altı günlük olduk ilk ne verdiniz bende hep mama pirinc unu veriyorum. Takviye ne olabilir