Durumevaninannesi Kızlar merhaba 🤗 hangi bezi kullanıyorsunuz? Molfix, sleepy, turko, minies hariç bunları denedim ve hep sızdırma yapıyor ya çisi ya kakası hep çıkıyor 🤦🏻♀️ Önerebilceğiniz bezler varmı?
iyikianneyim61 Durumevaninannesi molfix ve turco baby kullaniyorum gündüzleri turco geceleri molfix ikisinden de cok memnunum hic sizdirma yasamadim. bebeginiz nekadarlik acaba küçük mu geliyor bez
NurcanBOSTAN Evy baby ❤👍 birde nornal kilosunden bir beden büyük aldim 4 oluyor normalde ama ben 5 kullanıyorum 👍 sıkmasın iz yapmasin hicte sıkıntı olmadi sık sık da bezini degistiririm pisik olmaz 👍
bbbsraaa Molfixin 2 cesidi var; pure&soft olanını kullanıyorum. Digerleri hep plastik poset gibi. Ama bzm kullandgmz yumusack pamuk gibi🌸 çokk memnunum
Durumevaninannesi bbbsraaa molfixsin dışı yeşil olanını denedim ben ve hep iz yaptı hep sızdırdı bide molfixsin bu modelini deniyim
NurcanBOSTAN Durumevaninannesi ⁰birde bezi takarken bezin bacaklarinin tam arasinsa olmasina ve gan kanatkarinin acik olmasina dikkat et yam oturmayan bez pisik yapar hemde sizdirir 👍👍
NurcanBOSTAN Durumevaninannesi rica ederim bunu esimden anladim yanlarini iyice acmayip takinca cisde kakada cikiyor ama bacaklarinin tam arasina oturtup bezi o yan firfir kanatlarida açınca pek sikinti cikmiyor 👍
Ftmlssa Durumevaninannesi ay valla okadar çok denedinki ev bez dolu 🙃normal olarak sleepy natural kullanıyorum bedenleri küçük 2aylik 3 numara kullanıyorum minies 3numara aldım büyük oldu onu kullanicaz ama topaklaniyor oda soffia aldım onunda bedeni çok küçükmüş bide bezin içi sert pürüzlü hiç kullanmadım duruyor öyle yine turco baby aldım biraz naylonsu geldi kullanmadım duruyor Jenny willy aldım onunda bedeni kucuk 2numara kaldı hep 3numara cok hoşuma gitti hiç ummazdim ama gündüzleri tamamen Jenny willy kullanıyorum fiyatında çok uygun ama uzun süre tutmayın çiş kokusu yapıyor ama gün içinde degsyor zaten hep sızdırma hiç yapmadı sleepy sızdırdı Jenny willy sizdirmadi o derece memnunum gündüz Jenny willy gece sleepy👍🏼👍🏼👍🏼
Durumevaninannesi Ftmlssa Molfix puro soft ile dediğinizi denicem bakalım inşallah bende memnun kalırım🤗
Ftmlssa Durumevaninannesi bence kalırsın ben bebisimde Allah’a şükür hiç pişik bişey yaşamadık oyuzden rahat kullanıyoruz herşeyi seninde öyle bı skntin yoksa vallahi sudan uygun fiyatı ve hem tam oluyor poposuna hem sizdirmiyor ama kokusu hiç hoş değil galiba kimyasalı fazla bize zararı olmadığı için önerdim😊