0503 Bebeğim 35 günlük varmı benim bebeğim gbi uykuya direnen uyku ile adeta savaşan 😞 bu saat oldu gündüz de hiç yatmadı uyumamak için kendini parçalıyor gözleri kapalı ama uyumuyo öylece ağlıyor psikolojim bozuldu ☹️😔😞
Melisa30 0503 benım bebeğimde öyleydi malasef gözleri kıpkırmızı olurdu uyumamak için direnırdı Allah’a şükür geçti
0503 1994 neden aceba ilk günler gçnw güzel emerken direk uyurdu şimdi hak getire ne yaparsam yapayım yok yni
NurcanBOSTAN Biz bizim oglani sert zeminde yatirirdik rahaf ederdi 👍👍 eger gaz masajlarına tepki vermiyorsa sehpana battaniyesini ser karnin uzerine doğru yatir ve sirtine elinikubbe seklinde yapip pat pat vur 👍👍 acayip iyi geliyor 👍👍
Melisa30 0503 allah sabrını veriyor inanın onunların bi gülüşü bütün uykusuz gecelerınızı yaşadınız kırızlerı unuturyor
0503 Melisa30 tbiki öle ben doğumda ölümden döndüm hatta ikimizde bebeğimle çok acı çektim ama kucağıma aldığımda unuttum hiç bişe olmamış gbi çok şükür rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli ömürler versin rabbim 🙏🙏🙏