Deletedmom72 Kızlar başina gelen var mı. Gelin cicegim kurutulmuş gercek cicekti. Bugün eşim farketti hep böceklenmiş altinda nişan mumluklarim vardi hep icine bocekler düşmüş . Kuru oldugu icin hic bocek gelcegi aklima gelmemisti. Mecbur çöpe attik hatta sirf salonuma uysun diye gelin cicegimi lacivert yaptirmistim. Daha sonrada nişan cicegime baktik oda böceklenmiş minik minik bocekler. Ve eşimin bana aldigi diger cciekler hepsinde o kdar minik bocekler vardi ki. Çok üzüldüm ya hepsinin anisi vardi sakliyordum :(
Gdogru Deletedmom72 Aklınızda bulunsun, çiçekleri saklamak istiyorsanız sprey vernik var. Rengini biraz değiştirir çiçeklerin ama böceklenmez
Nekwam Deletedmom72 üzülme canim. Zatenn kurumus çiçekler ortama negatif enerji yayar bunda da bir hayir vardır 😉
Deletedmom72 Gdogru Valla hepsini attık. Keşke daha önceden bilseydim hicbir cicege degilde gelin çicegime cok üzüldüm 😭
Qwerty Benim eşim sevgililiğimizden düğüne, tatillerimize, bebeğimizin doğumuna kadar bütün fotoların içinde olduğu hard diski almanyada unutup gelmiş corona yüzünden aceleyle toparlanırken. Canı sağ olsun şimdi ne diyelim😃
Deletedmom72 Qwerty Abooovv sen ne diyorsun :(( Bir daha o diski alma şansınız yok mu. Seninki daha betermiş. Derdini gördüm derdimden utandim 😁
Senasmyye Benimde öyleydi düğüm çiçeğim filan ince ince böceklenmişti atmaya kıyamadım delikli bir kutuya koyup balkona koydum 🙄
Deletedmom72 Senasmyye Eee sonra ne oldu peki ? Gitti mi böcekler. Benim gelin cicegim suanda balkonda çöp posetinde duruyor. Daha alamam :(((
Senasmyye Valla hiç bilmiyorum ne alemde koydum bıraktım orda uzundur bakmadım 😀 ama arkadaş sprey vernik demiş onu uygulayabiliriz ☺️ Deletedmom72
Fethiiyee Deletedmom72 bendede var kuruttulmus salonda duruyor ama böcek girmedim sen nerde sakliyordunda oyle oldu 🙄
Deletedmom72 Fethiiyee Salonda vazo yaptim ona hatta normal vazonun icine koydum içinede mavi ve beyaz taşlarla süslemiştim:(
Ayseeyk Bende ciceklerimi tepsi yaptırıp içine koydum 5 yıldır hiçbir şey olması aklınızda bulunsun hanimlar
Ayseeyk Cerceveciye gidin kurumuş çiçek koyup tepsi yaptıracağım deyin onlar yardımcı oluyor veya duvara tabloda yaptırabilirsiniz çiçekleri içine dizayn edip dışına cam gecirerek
Kelebegimm Deletedmom72 korktum şimdi benimde nişanımda gelen kocaman bi kurutulmuş çiçeğim var birde güller vs. Sabah kontrol edeyim umarım bir şey olmamıştır 🙄