DryKrc Kızım 4 gündür öksürüyor ama ateşi yok emzirdikten sonra daha fazla öksürüyor lk başladığı günlerde doktora götürdüm soğuk algınlığı diye İbrahim'in Zero verdi fakat hiç bir faydası olmadı böyle yaşayanlar varsa yardım edin lütfen hanımlar🤒😢
dphnln DryKrc Şuan biz de aynı durumdayız. 2.günümüz doktoru aradım hemen getirmeyin dedi. Yenidoğanlarda tek tük öksürme hapşurma olabiliyormuş. Devam ederse götüreceğiz.
DryKrc hırıltısı da var Bu arada 3 aylık bebeğim eşim doğru öksürdükçe sorun yapıyor ne yapacağımı şaşırdım
dphnln DryKrc Benimki de 3 aylık. Yeni girdim uygulamaya kusura bakmayın. Biz sonradan korkup doktora götürdük bu arada, klimadan kuru öksürük olabiliyor mutlaka odayı nemlendirin dedi. Dikkat ettik ve geçti öksürük. Siz ne yaptınız?
tubatayfun DryKrc burnunu temizleyin benimkilerde de oluyor burunlarini temizleyince geciyor cigerleri temizse burunda sumuklerdende oksururler
DryKrc E posta açtığımda öksürüyordu geçti burun temizleme ile falan Şimdi tekrar yeniden başladı bugün özellikle öksürüyor bakalım yine burnunu temizleyeceğim ilaç içirmek için elimden geleni yapıyorum hiç sevmiyorum ilaç