BurcuMasal Gmzeee bebeklerin günde 5 kez kaka yapması da 5 günde 1 kez kaka yapması da normalmiş diye okumuştum.
Minikuzu Gmzeee sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal. Karnı şişerse ve morluk olursa doktora görünmek gerek
Denizada0 Gmzeee benim kızım da o aylarda 5 gün yapmadığı oluyordu.. sağlık ocagi daki doktorumuz biogai ver dedi aslında o bakteri içeren bir ilaçtır bagirsaklarini düzene sokuyor dedi ama 15 gün sonra etki etmeye başlar dedi .. Ben hiç vermedim 5. Günde yapınca
irem_1987 Gmzeee bızımde normalde yapardı hergun ama bugun 2.gün yapmadı hala sımdılık bı sıkıntı gormuorum bakalım kontrol edıorum
Gmzeee Minikuzu 10 güne kadar sürmesi normal mi gerçekten rahatladım o zaman evet sadece anne sütüyle besleniyor
Aselhafsam Bi gün için fazla evham yapıyorsun 😁 bnm kızım haftada bir yapıyo. Baştan beri böyle eğer çok aşırı rahatsız olma belirtileri varsa ılık Bi duş aldırın masaj yapın kulak çubuğuyla yağ sürüp uyarın yapar. İnşallh
Gmzeee Aselhafsam ya normalde kakasını çok yapıyor du bugun de yapmayınca tedirgin oldum gerçekten elhamlı bi kadınım 🥺birde göz bebeği inde kanlanma oldu ? O neden olabilir acaba bi bilginiz var mı
Gmzeee Denizada0 anladım canım teşekkür ederim gözünün beyaz kenarında kanlanma oldu siz hiç yaşadınız mı böyle birşey
Minikuzu Gmzeee Bi kere hızlı salladığım için gözünde öyle kan vardı. Banyo sonrasıda fazla su dökmüşseniz kafasına oda olabilir. Umarım ciddi birşey yoktur. Kakasını yapmıyorsa kilo alıyor bağırsakları genişliyor derler tıp dalında ne kadar gerçek bilmiyorum😅🤣
Gmzeee Minikuzu ya evet biraz hızlı salladı babası kucağında aslında çok hızlı değil ama bebeğe göre hızlı geldi demek ki