Aysenazseren Merhaba kizlar Bebegim 6 aylik malumunuz evden cikamiyoruz cok sıkıldık kizima prego hoppala almak istiyorum zararli diye soylentiler var kullanan bebisleriniz varmi egleniyolarmi yardimci olurmusunuz
Mnli Aysenazseren benim bebeğim de zuplatılmayı çok seviyor ama doktorum önermedi çok istiyorsan 6 aydan sonra günde 15 dkyı geçmeyecek şekilde oturtabilirsin dedi 15 dk için de değmeyeceğini düşünüyorum
Haticenur Aysenazseren valla bnde istiyordum ama . Bir tanıdığımız in oglu onun üzerindeyken düştü ve hemen havale geçirdi sonrasında tekrarlayan nöbetler geçiriyor sürekli olarak ilaç kullanmak zorunda biz de zaten oğlum havale geçiriyor ilaç kullanıyoruz bizde Allah korusun birde üzerinde düşer filan diye daha çok korktum almicam asla bnce tehlikeli cok
Deletedmom138 Aysenazseren hoppala değil canım zararlı olan yürüteç bende aldım prego hoppala oğlum 14 aylık hala bazen biniyor içine
[silindi] Biz 6 aylık kızım için aldık ama doktor olan kuzenim bir iki ay daha beklesen iyi olur dedi ayakları tam basamadığı için henüz
[silindi] Deletedmom138 boyu ayarlanıyor yetişiyor ama kızım tam basamıyor belki de parkede ayağı kayıyor 🤔 doktor deyince kaldırdık artık beklicez biraz daha
Deletedmom138 [silindi] anladım canım biz 5 aylıken kullanmaya başladık oğlum çok seviyordu hala da kullanıyoruz 14 aylık
[silindi] Deletedmom138 belki bikaç hafta sonra kısa süreli başlarım 😌 bide ipleri kemer şeklinde döndükçe yüzünü kesecek acıtacak diye korkuyorum
Bengisu_dunya Deletedmom138 bende almak istedim onu ama zararlı diyen cok var cok kararsız kaldım baya eğlenceli birşey gibi duruyor 🤦🏼♀️
Deletedmom138 Bengisu_dunya bizim doktorumuz yürütece çok karşı ama bunu alabilirsiniz demişti almadan sordum çünkü
Bengisu_dunya Deletedmom138 yürütec evet o cok zararlı ben sormamıştım hoppalayı. Ozaman alıcağız 😃bacaklarımın ustunde hoplamaktan morardı bacaklarım kollarım perişan oldu😅