Mmkb1 Kızlar makinanın tuzundan tüm bardaklarım puslandi herkes kirli zannediyor servis tuz bardaklara tutunmuş makina kurutma yaparken de tuzu pişirmiş dedi. Cif poşet domestos porcoz herşeyi yaptım bütün bardaklarım perişan haldeler lütfen yardım
Devrimaydaliya Mmkb1 yavrum sirkeyle sıcak suda bekler üstüne karbonat dök eğer gold değilse gold desen varsa ozman sadece sirkeli sıcak suyun içine hamur kabartma tozu arkadaşım öyle çıkardı bi dene istersen
Ravzam Mmkb1 kesin çözüm bütün puslu bardakların içine dışına porcoz sk ve makinaya doldur yikansin tertemiz olacak🥰
melis_duru Mmkb1 bardaklarınız nasıl düzelir bilmiyorum ama sorunun tekrarlamaması için makine temizleyici kullanın, ben birkaç ayda bir pril’inkini kullanıyorum, pırıl pırıl yapıyor
Mom107 Mmkb1 valla ben atmaktan başka hiç çözüm bulamamıştım parlatıcı kullanıyormusunuz bilemem ama baya işe yarıyor
Mirayimran Devrimaydaliya bende deniyeyim bunu makine izi var bazı bardaklarım puslu çizik çamaşır suyunda bekletiyorum ama 1 gün iyi diğer gün yine pusluluk devam ediyor
Dgndrmz Devrimaydaliya ay hiç duymamıştım canım bunu eve gıdınce bende deneyecegım ozona yatırıyodum ilk zamanlar iyi oluyodu snradan kalıcı lekeler oldu nasıl olduysa pis gibi gitmiyo kaldı güzelim bardaklarda evde kendımız onları kullanıyoruz misafire baska bardak cıkarıyodum ay ınsallah onlarda da ıse yarar
Bilnermus Makinenizin filtre kısmını temizleyin bide parlatıcı kısmına bakın yoksa ekleyin genelde bardaklarda bulanıklık filtre kısmı kirli olunca oluyo 🤗
Ravzam Mmkb1 evet geçen ay oldu bendede . Servis cagirdim tuz ayarıyla oynayıp gittiler. Aynı yine düzelmedi porcoz sıktım elimle biraz ovdum makinaya alıyım tertemiz oldu dene baklm düzelir inşallah seninde banada haber et😊
Hunilianne Makinenin kapağına bir kaç damla çamaşır suyu döküp sonra yüksek derecede yıkayınca gidiyor aslında
Mmkb1 Sevgi1 sirke hamur kabartma tozu ise yaramadi yarın porcozu deneyeceğim olur inşallah ya bütün bardaklarım perişan halde
Nurtalib Mmkb1 aynen benimde perisan cam kaseler bile sanki ustunde gok kusagi var tuzdan oluyormus galiba bi arkadas tuz kullanmiyormus oda makineye zarar vermez mi acaba