Fr45 Sevgili anneler bebeğim 4 aylik ve ağzının suyu akıyo elleri sürekli ağzında ,bebeğim huzursuz uyku düzeni yok yattığı ve kalktığı bir oluyo emmesi azaldı dış çıkartıyor olabilir mi
Deletedmom283 Fr45 Diş çıkarma döneminde şuan 🤢 size önerebilecegim ; Sophie la girafe diş kaşıyıcı, diş jeli, ve kehribar kolye ☀️ Umarım kolay atlatırsınız bu dönemi, bol sabırlı günler 💫
Umrnkrhn Fr45 allah kolaylık versin öncelikle dış dönemine gitmiş benim kısımında 4. Ayda başlamıştı 7. Ayda ilk dışı cıktı
Zuzupoyraz Deletedmom283 merhaba kehribar kolyeyi internetten mi aldınız bende almak istiyorum ama nereye güveneceğimi bilemedim
Deletedmom283 Zuzupoyraz Hayır mağazadan aldım 2 bebeğime de takıyorum ama sertifika vermiyorlar burda, Türkiye de veriyorlarmış
Umrnkrhn Zuzupoyraz ben de kızıma almıştım. Totsandmore var ordan hatta öncesinde arayıp bilgi aldım ve sipariş verdim guvenilir ve sertifikali. Ben memnun kalmıştım ve çok kişi var ordan sipariş veren düşünebilirsiniz
Umrnkrhn Fr45 dış döneminde hem saltanın azalmasına etki ediyor hem de kızım.kolik bir bebeksi bu sebepten almıştım. Ama kolik ici etki etmedi, saptaya etkisi olmuştu internette daha detaylı da yazıyor